Ultima actualizare: ieri, 21:48

Sport

Olimpia a spulberat FC Zalău, în primul meci al anului

Olimpia - CS Mioveni (103)Într-un meci amical susținut astăzi de Olimpia la Nyírbátor (Ungaria), „galben-albaștrii” s-au impus cu 4-0 în fața echipei de liga a III-a, FC Zalău. Antrenorii Tibi Csik şi Lulu Dragomir au avut la dispoziție un lot format din mai mulți jucători de la echipa secundă: Şuta şi Fila -portari, Burlacu, Mureşan, Micaş, Onicaş, Faur, Dănilă, Rus, Cădar, Bic, Paul C., Lukacs, Ciul, Gulya, Donca şi Teuț – jucători de câmp. Cei doi tehnicieni au vrut să-i vadă la treabă pe componenții tinerei generații de la Olimpia în acest prim meci de verificare, pentru a stabili jucătorii care merită un loc în prima echipă. A fost un meci cu multe faze spectaculoase, jucătorii ambelor echipe dând dovadă de foarte mult angajament și determinare pentru o partidă fără miză.

Meciul s-a desfăşurat în localitatea Nyirbator, din cauza faptului ca nici zălăuanii, nici sătmărenii nu dispun de un teren cu suprafaţă sintetică de dimensiuni normale.

FC Zalău s-a prezentat cu un lot restrâns, cu multe improvizații, dar și cu noile achiziții , Alin Mutu şi Răzvan Dulap.

Sătmărenii au dominat autoritar partida, reușind să marcheze 4 goluri, fără a primi vreunul. Noutatea absolută din tabăra Olimpiei a reprezentat-o un tânăr apărător aflat în probe. Este vorba despre Arthur Teuț, ultima dată fiind la Concordia Chiajna. În trecut, acesta a fost legitimat și la echipa de juniori a faimoasei academii de la Sampdoria Genova.

Următorul meci al Olimpiei va avea loc sâmbătă la Beltiug, în compania formației FCM Baia Mare. În cantonamentul de la Ocna Şugatag, elevii lui Csik vor mai juca un amical cu CSM Sighetu Marmaţiei.

Un comentariu

  1. manda Răspunde

    Bine baietii!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.