Primarul Dorel Coica a premiat ”cuplurile de aur”

21 ianuarie 2015 | 17 comentarii

Dorel Coica, premiere cuplurile de au (52)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica și viceprimarii, Marcela Papici și Radu Roca, au premiat astăzi ”cuplurile de aur” ale Sătmarului. Nu mai puțin de 40 de cupluri din Satu Mare, care au împlinit 50 de ani, respectiv 60 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite și premiate la oficiul de Stare Civilă din cadrul Primăriei.

În cadrul festivității, au fost premiate 29 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 11 cupluri care au împlinit 60 de ani de căsătorie. Primarul și cei doi viceprimari le-au oferit diplome de merit și premii în bani din parte Primăriei, iar la final aceștia au cântat La Mulți Ani.

 ”Sunteți părinții noștri, sunteți bunicii noștri și un exemplu de urmat în viață, pentru că din păcate tinerii de astăzi se căsătoresc și nu au o înțelegere așa de bună cum ați avut-o dumneavoastră, ca să ajungeți la atâția ani de căsătorie”, a declarat Dorel Coica în cadrul festivității.  

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (17)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Investigatorul spune:

  coica prostul familiei psdiste :))

 2. adrian spune:

  Ar fi bine daca acest om ar fi arestat la cate ilegalitati se vehiculeaza ca face,se pare ca este un excroc in presa asa este prezentat.

 3. Marius-iosif Onode spune:

  Postare noua . Evenimentul este vechi.

 4. bunicut spune:

  Da domnu primar nu este la MAIAMI cu americanul Precup pt schimb de fluide.?
  Saracii batrani au ajuns bataia de joc a unui mitic ,banii s-au dat anul trecut ,ce situatie jenanta ,noi il votam si in 2016 pe dl Coica ca este tare bun primar.

 5. cris spune:

  felicitări pt. gest

 6. cineva spune:

  Se vede clar, ca la opt fara zece a ajuns postacul de serviciu la primarie. A ajuns inainte de inceperea programului, bravo lui. Toate postarile pro coica sa facut in zece minute. Ar trebui sa mai astepte intre postari. :D

 7. todor spune:

  Mulțumim domnului primar ca are grija cineva și de noi pensionari î.

 8. mircea spune:

  SENZATIONAL-sunt angajata lui Coica si imi sug seva in functie de postarile facute,o copiez pe Marchis sau Rentea ca sa primesc si eu un post la Apaserv.
  AM O VESTE DEZASTROASA SE ZVONESTE CA PRIMARUL URMEAZA SA FIE SALTAT DAR NICI O PROBLEMA EU L-AM BELIT DE € SUFI ASA CA PA,PA VA PUP DIN MAIAMI.FARAIERI DE SATMARENI CARE ATI VOTAT COICA IN 2012.FRAIERILOR.

 9. petre spune:

  Disperarea e mare și s a trecut la jigniri și neadevăruri consilierii sunt disperați.

 10. porc spinos spune:

  esti parca din desene animate oltene , asta esti un desen animat, dar desenul animat va pleca mai repede din cauza ANI . doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest