Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Se caută culegători de mazăre. Cazare în rulote sau corturi!

cules de mazareAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare aduce la cunostinta persoanelor interesate de a lucra in spatiul european ca in Danemarca se cauta 50 de lucratori in agricultura la culesul de mazare.

Se va munci intr-o comunitate internationala, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Lucratorii au ocazia de a-si dezvolta alte abilitati pe langa culesul mazarei, unii lucratori pot fi ambalatori, soferi de autobuz/tractor tamplari sau supervizori.

Conditiile impuse sunt: varsta minima 18 ani, munca fizica grea,indiferent de clima, cunosterea limbii engleze la nivel mediu; salariul este in jur de 0,6 euro/kg+ 12,5% bani de concediu.

Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Cazarea se face in rulote cu dormitoare sau in corturi. Taxa de cazare pe lucrator/zi este intre 5-8 euro, in functie de tipul cazarii ales de lucrator. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Perioada de lucru este intre 20 mai-10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/saptamana, in medie 30-40 ore de lucru pe saptamana.

Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa la adresa de email: [email protected].

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 13 februarie 2015.

Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator.Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face in timp util de consilierul EURES Botosani.

Selectia va avea loc in ultima saptamana a lunii februarie, la Botosani.Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei  vor fi trimise numai persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Un comentariu

  1. Edwin Răspunde

    nu se merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.