Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Taximetriști implicați în accidente de Anul Nou

accident

accident

Un taximetrist şi o pasageră au fost răniţi uşor  în primele ore ale Noului An. Evenimentul a avut loc la data de  01.01.2015, orele 01:28 pe str. Corvinilor, din mun. Satu Mare. Roland S., de 34 ani, conducea un auto marca Dacia Logan şi în dreptul imobilului cu nr. 11 de pe str. Corvinilor a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel care circula pe contrasens, condus de către Andrei F., de 34 ani. 

În urma impactului autoturismul Dacia Logan a fost proiectat într-un  autoturism,  parcat corespunzător pe partea dreapta a părții carosabile, iar conducătorul acestuia şi pasagera Margit T., de 57 ani au fost răniţi uşor. După producerea evenimentului rutier conducătorul autoturismului marca Opel a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, fiind identificat ulterior. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest. În vederea stabilirii eventualei alcoolemii celor doi conducători auto le-au recoltat probe biologice de sânge.

Coliziune între două autoturisme conduse de taximetrişti. În urma impactului cele două pasagere aflate în autoturisme  au  fost rănite uşor. 

Evenimentul a avut loc  la  data de 01.01.2015, orele 04:24, din municipiul Satu Mare.  Margareta R., a, de 55 de ani, conducea  un autoturism marca VW şi la intersecția străzilor Martirilor Deportați cu str. Constantin Brâncoveanu nu a respectat semnificația indicatorului ,,Oprire’’ intrând în coliziune cu autoturismul marca VW condus de Aurel T., de 31 de ani, din Satu Mare. în urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerelor aflate în cele două autoturisme. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.