Adrian Ștef, în vizită în Germania

8 februarie 2015 | 28 comentarii

subprefect DarmstadtPreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, s-a întâlnit, în acest sfârșit de săptămână, în Germania, cu prefectul Klaus Peter Schellhaas, și subprefectul Județului Darmstadt-Dieburg, Christel Fleischmann, în cadrul unui vizite oficiale.

Legăturile cu județul Darmstadt-Dieburg sunt mai vechi, purtându-se de mai multă vreme discuţii în vederea întăririi relaţiilor de colaborare prin încheierea unui protocol de înfrăţire între judeţele Satu Mare şi Darmstadt-Dieburg.
În cadrul întâlnirii au stabilit detaliile vizitei pe care prefectul județului Darmstadt-Dieburg, Klaus Peter Schellhaas, o va face în judeţul Satu Mare în perioada 27 iulie-2 august și va fi insoțit de reprezentați grupurilor politice din parlamentul local.

Documentația necesară înfrățirii între judeţele Satu Mare şi Darmstadt-Dieburg  a fost depusă  deja Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerul Afacerilor Externe, în cursul acestei săptămâni trebuie să sosescă răspunsul.

Sursa: Consiliul Judeţean

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (28)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Brontozaur spune:

  Poate inveti de la nemti sa fii cinstiti si sa nu furi mult!

 2. mihai spune:

  Boss…Stefanela,nu va invata ,,lucrul bine facut,, inveci!!!

 3. vasile spune:

  cravata domnului stef era albastra PLR….ati incurcat pozele!!!:))))

 4. erzat spune:

  Mda…Postaceala merge bine si in zilele libere! Sindicatul postacilor cere ca in week end, angajații postacari să aibă liber, ca uite ce randament mizerabil dau!

 5. Curierulstefanal spune:

  Pupincuristii lui Stef sunt la datorie. Ii aduc omagii conducatorului iubit,il ridica in slavi, cultivand cultul personalitatii, in publicatie platita din bani publici, in Curierul Satmarean, iar in cosuletul cu vipere isi lasa veninul asupra postacilor de pe PortalSM, care indraznesc sa aiba o opinie critica la adresa idolului lor. E mizerabil ceea ce faceti!

  • Unicorn spune:

   Mizerabil esti “matale” cu toate balivernele de prost gust pe care le scuipi pe unde apuci!!! Mare om, mare caracter! Vi si scormonesti tot felul de idiotenii, ascuns in spatele monitorului, in spatele pseudonimelor… n-ai un gram de curaj in tine, sobolan patetic ce esti!!!

 6. Curierulstefanal spune:

  Fiind din categoria celor ce am acordat importanta stirilor locale difuzate de Portalsm, am constat in ultima vreme nenumarate nereguli, lucru reflectat in articole , insa si in comentarii. Se observa o preocupare de asezare a acestei prese online la dispozitia Consiliului Judetean. De asemenea, in comentarii am observat de mai multe ori afirmatia ca X detine date de identificare a emitentului, lucru inadmisibil si ilegal, aceste date putand fi oferite, la cerere, doar unor institutii ce au atributii in acest sens si nu unor prieteni. Cei care veti comenta, daca tineti la discretie, puteti avea surpriza de a afla ca datele personale ale calculatorului dumneavoastra au ajuns pe mana unor indivizi fara scrupule care vor atenta la identitatea dumneavoastra. Din punctul meu de vedere, Portalsm s-a decredibilizat si nu merita sa-I mai acordam importanta de odinioara, ajungand in stare jalnica, reflectata inclusiv de comentarii.

 7. Curierulstefanal spune:

  Razbunarea unora nu are limite. In publicatia judetului, in ultimul numar, apare un articol dedicat unor postaci de pe PortalSM.

 8. Curierulstefanal spune:

  Unora le lipseste bunul-simt. Fac totul pentru imagine, ponegresc pe oricine.

 9. Curierulstefanal spune:

  Unde e echidistanta PortalSM? Este corect ca datele postacilor sa fie puse la dispozitia unui individ? Nu are iz penal asa ceva?

 10. Curierulstefanal spune:

  Adrian Stef, ar fi OK sa incetezi cu atacurile la persoana, chiar daca o faci prin altii, in publicatia judetului. Nu e onorant pentru tine. Daca nu incetezi, in fiecare articol unde apari iti voi pune intrebari incomode. Cred ca mai am dreptul la opinie. Cred ca am dreptul sa intreb din ce bani e finantat ziarul si televiziunea judetului etc. E adevarat ca locuintele pentru medici sunt un troc cu cel ce a oferit TV-ul Consiliului Judetean?

 11. Curierulstefanal spune:

  De ce n-ai iesit cu informatiile despre Iohannis, cum ca ti-a recomandat sa-l schimbi pe Govor, in campania electorala? Era un plus pentru campania voastra.

 12. Curierulstefanal spune:

  Apropos, Adrian Stef, USL-ul mai traieste?

  • Am si eu o intrebare spune:

   Auzi motanelule? ce-ar fi sa-ti tragi ciucurii pe tine, si sa mergi pana la dl Stef, sa-l intrebi “face to face”, ca vad ca esti tare si mare incognito! Ai atata sange-n …… vene?

 13. Curierulstefanal spune:

  Te erijezi, domnule Stef, in mare liberal,omitand ca PLR-ul, partiduletul pe care il reprezinti, nici nu exista de drept. La fel ai criticat pe cei din vechiul PNL, ca au pierdut controlul in detrimentul PDL,ca si cand aportul dumneavoastra, evident negativ, de la alegerile parlamentare,la scorul dezastruos al PNL, ar fi fost neglijabil.

 14. Curierulstefanal spune:

  Domnule Stef, imi pare rau ca te-am cunoscut!

 15. Curierulstefanal spune:

  Cred ca v-am dat de lucru,postacilor lui Stef! Scuze,insa rugamintea mea era sa ingropam securea razboiului,dar postacul-sef nu s-a conformat, chiar daca a negat telefonic implicarea sa.

 16. Dan.C spune:

  ,,E plina lumea de oameni cu probleme!”
  Tu ce diagnostic i-ai pune d-lui Enatescu(daca tot trimiti postacii la dinsul) din punct de vedere a omului care te crezi rational ?!
  Din statistica mondiala reiese ca,cei mai expusi deformarii profesionale sunt psihiatrii.
  Nu cred ca e corect s-a manipulezi cetatenii, vis-s-vis de modul in care si cum concep postarile.Este un drept castigat si mai mult decat atat, fiecare raspunde de ceea ce posteaza.
  Sigur ca ar trebuii sa primeze bunul simt si respectul reciproc,dar cand politicienii iti calca in picioare orice farama de demnitate,e c-am greu sa te stapanesti,nu-i asa?!

 17. unu' spune:

  Karate kid (bad boy)a fost in Jermanie ,inainte de a face o alta vizita ,de mult mai lunga durata ,in statiunea mioritica Gherla,unde va de(s)prinde tainele altui sport,la care se pricepe deja ,DATU’CU JULA in banii oamenilor! Asa sa ajute D-zeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest