AJOFM: Cursuri de formare profesională pentru șomeri

10 februarie 2015 | 0 comentarii

descărcare (3)Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare si-a propus ca in anul 2015 sa realizeze  un program amplu de formare profesionala pentru someri sau alte persoane in cautarea unui loc de munca, in meseriile solicitate de agentii economici.

În aceste programe vor fi cuprinsi 666 de persoane  in urmatoarele meserii : agent de securitate; asfaltatori; babysitter; bucatari ; coafor; cofetar patiser; comunicare in limba engleza; confectioner asamblor articole textile; contabil; electrician de intretinere si reparatii in industria mica; frizer; infirmiera; ingrijitoare batrani la domiciliu; inspector resurse umane; instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze; lacatus mecanic; lucrator in comert; lucrator in confectii piele si inlocuitori ; lucrator in structure pentru constructii; lucrator in tamplarie manichiura- pedichiura ; mecanic auto; ospatar; strungar universal ; sudor; stivuitorist; tapiter. Cursurile vor fi finantate din Bugetul Asigurarilor de Somaj si se vor derula fie prin centrele regionale de formare profesionala, fie prin furnizori de servicii acreditati.

Cursurile vor fi gratuite atat pentru somerii indemnizati cat si pentru cei neindemnizati.

Persoanele interesate tebuie sa se adreseze Compartimentului de formare profesionala din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocupare  Fortei de munca Satu Mare, strada Ion Ghica nr 36 telefon 0261/770237.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest