Ultima actualizare: azi, 20:55

Publicitate

ART Grand Marriage îşi deschide porţile vineri, de la ora 13:00

art grand marriage2Cel mai cunoscut Târg de nunţi din Satu Mare, Art Grand Marriage, va avea deschiderea oficială vineri, 6 februarie, de la ora 13:00, moment în care peste 40 de firme expozante aşteaptă sătmărenii cu ultimele tendințe din domeniu.

Târgului Expoziţional Art Grand Marriage se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Grand Mall, de vineri până duminică, deschiderea oficială fiind una explozivă, cu o demonstraţie de focuri de artificii.

Târgul Art Marriage este locul unde nunta dumneavoastră devine realitate, moment în care peste 40 de firme din domeniu vă vor întâmpina cu ofertele proprii. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni sală de nunţi sunt doar câteva din ofertele ce le veţi putea vedea, încerca şi chiar alege.

În fiecare zi a târgului expoziţional va avea loc o tombolă pentru vizitatori, iar premiile vor fi oferite din partea organizatorilor dar şi din partea firmelor expozante. În acest an, organizatorii va premia prin tragere la sorţi un cuplu, care face dovada unui contract încheiat în cadrul târgului expoziţional Art Grand Marriage. Premiul oferit este de 500 de lei.

Devenit o tradiţie în Satu Mare şi după cum ne-am obişnuit deja, târgul de nunţi Art Grand Marriage va avea sâmbătă, de la ora 18:00, o paradă a rochiilor de mireasă care se va desfăşura în incinta Grand Mall-ului.  Seara de sâmbătă se va încheia cu un show de comedie al cuplului Mircea şi Cipocu.

Seara de duminică se va încheia cu tombola vizitatorilor, dar şi a participanţilor exponzanţi în cadrul târgului. 

art grand marriage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.