Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Cabinet europarlamentar în sediul PSD Satu Mare

conferinta PSD Satu Mare (3)Tinerii europarlamentari Emilian Pavel, originar din Bihor, şi Victor Negrescu, din Alba, şi-au deschis astăzi un birou europarlamentar în incinta sediului PSD Satu Mare. Acesta va funcţiona în zilele de marţi şi joi.

Cei doi europarlamentari au declarat că îşi deschid cabinete în fiecare judeţ din Transilvania, scopul lor fiind de a reprezenta cât mai bine această zonă în Parlamentul European.

Deschidem astăzi împreună acest cabinet europarlamentar la Satu Mare pentru că suntem amândoi europarlamentari de Transilvania şi vrem să transmitem acest semnal că zona noastră e reprezentată la Bruxelles de foarte mulţi europarlamentari social-democraţi dar şi de doi europarlamentari noi veniţi, o echipă tânără“, a spus Victor Negrescu.

Acesta a adăugat că noul birou doreşte să vină şi în sprijinul structurii PES pe care o conduce la nivel naţional, el apreciind organizaţia din Satu Mare. Printre planurile sale în Parlamentul European se numără susținerea finanțării tinerilor, realizând un portal care promovează liniile de finanțare. De asemenea, el lucrează la un proiect pilot de finanțare a sănătăţii din mediul rural. Judeţul Satu Mare urmează să fie reprezentat la un târg din Bruxelles.

La rândul său, Emilian Pavel a spus că îşi deschid cabinete în fiecare judeţ din Transilvania, unde vor fi persoane ce vor aduna cerinţele alegătorilor şi le vor transmite mai departe. Europarlamentarul a precizat că printre obiectivele sale se numără sprijinirea tinerilor, ca să devină angajatori nu angajaţi, şi apărarea imaginii României, după ce alţi parlamentari români ar afecta-o.

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat că este pentru prima dată când europarlamentari doresc să aibă cabinet la Satu Mare, în afară de Ioan Mircea Paşcu, despre care se poate spune că aici este acasă.

3 comentarii

  1. satmarean 2015 Răspunde

    Si ce sa faca ei aicea in SM? Sa abureasca oamenii cu minciuni? Nici nu am auzit de astia,dar defapt nu ma intereseaza! Politica asta psd-ista este toxica,NU reprezinta social-democratia,ci pe ponta,dragnea,govor si o clica de smecheri,care vor ajunge si ei odata pe la DNA! Este frumos sa apari in costum si cravata in fata presei si sa te apuci sa vesrsi toate prostiile inchipuite,doar ,doar vor mai prinde cateva voturi! JOS psd!

  2. Ghituca Răspunde

    va dorim “succesuri” in contactarea ciumei bubonice.

  3. iliescu io si nu ianos Răspunde

    De unde o aparut acesti doi porci pesedisti????? Afara cu ei din judet si din municipiul nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.