Carne tocată cu pene, produsă în Satu Mare. Ce a găsit o femeie!

10 februarie 2015 | 8 comentarii

carne tocata ave impex 2O timişoreancă a avut parte de o descoperire scârboasă în carnea tocată produsă de o mare firmă din Satu Mare, pe care a cumpărat-o de la un supermarket.

Femeia a făcut cumpărături la un hipermarket din oraș. Când a vrut să gătească, folosind carnea tocată achiziționată, a descoperit că pe lângă zgârciurile care apar printre bucățile de carne, nu lipsesc penele.
”În carnea tocată am găsit efectiv pene de pasăre. E incredibil cum își permit producătorii să facă așa ceva”, le-a spus timișoreanca inspectorilor OPC.
Femeia a cumpărat carne tocată de pui fără piele, ambalată, produsă de către firma S.C. Ave Impex din Satu Mare, care a fost comercializată la hipermarketul Auchan, în Timișoara.
Reprezentanții OPC urmează să facă un control în acest caz. În funcție de ce vor descoperi, vor sesiza reprezentanții OPC din județul de unde este producătorul. ( Sursa foto: Ora de Timiș)

Sursa: EVZ.ro

carne tocata ave impex

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ionut spune:

  ” a descoperit o descoperire ” frumoasa exprimare :)) de toata jena

 2. Ioana spune:

  Nimic nou sub soare,asta se intimpla mereu,sa gasesti tot felul de ate,pene,chibrituri si alte lemne,dar gazetarul care a scris acest articol,out please,este inadmisibil sa faci asemenea greseli,oare articolele,nu sunt trecute pe la corectura,sau toti din acest trust,stau la fel de bine cu lb romana?!

 3. Rora Demeter spune:

  Alo……domnule gazetar,cum de" a descoperit descoperirea"?! Nici nu stiu de ce sa ma minunez,de penele din carnea de pui,sau de exprimarea d-voastra? Pe la corectura nu a trecut aticolul,sau………e bine si asa!?

 4. Norick spune:

  Tipic romanesc.Ca este pene in carne? no problem , e consumabil. Va agatati de greselile ortografice si nu de rezumatul textului. Pofta buna ! :-D

 5. om_neutru spune:

  foarte interesant ! carnea intr-adevar este in termen, dar la rulajele intr-un magazin de genul Auchan, mai ales in Timisoara, carnea asta a fost vanduta de mult! Personal nu cred ce a scris consumatoarea

 6. Eu am o nedumerire.Locuiesc in Szatmar-Nemeti sau in Satu Mare.?De unde aparitia asta ?Pun la dispozitie Ci.

 7. Edy Bussu spune:

  Sa știți ca doamna are dreptate cu penele găsite în carnea de pui, și eu am găsit tot asa carnea de pui plina cu pene dar am crezut ca poate e o greșeală dar se pare ca nu e.
  Și tot asa am cumpărat de la magazinul Unicarm carne și era dezgustător, se lucrează în condiții mizere

 8. Anonim spune:

  oameni buni ce aveti??? voua vi se pare ca ceea ce se vede in poza e carne tocata??? fiti seriosi si rationali, nu fiti naivi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest