Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Două persoane au ajuns la spital în urma unor conflicte

bataieÎn cursul zilei de ieri poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, despre faptul că, în data de 22.02.2015 ar fi fost agresată de către Dorel C. Din verificările efectuate s-a stabilit că între cei doi pe fondul unor discuţii personale a izbucnit un conflict în timpul căruia, bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri la nivelul corpului.

Conform concluziilor medico- legale, victima necesită pentru vindecare 3- 4 zile de îngrijiri medicale.

Tot marți, în jurul orelor 19.30 poliţiştii Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că într-o locuinţă situată pe raza localităţii Botiz a izbucnit un scandal.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar după aplanarea conflictului au stabilit că, în locuinţa lui Iosif R., acesta ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu prietenul său Paul G., iar la un moment dat între cei doi au izbucnit neînţelegeri, care au degenerat într-un conflict, în timpul căruia cei doi şi-ar fi aplicat lovituri reciproc la nivelul corpului. Paul G. a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirolor medicale.

În ambele situaţii se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.