Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

A “găsit” sute de pachete de ţigări pe marginea drumului (FOTO)

contrabanda tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Satu Mare au oprit pentru control în trafic, pe comunicaţia Dorolţ-Satu Mare un autoturism marca Volkswagen condus de către cetăţeanul român Csaba T. de 44 de ani, domiciliat în jud. Satu Mare.

La controlul autoturismului, în portbagaj, au fost descoperite în bagajele personale mai multe cartuşe cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii bărbatului împreună cu maşina cu ţigări la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii cartuşelor s-a constatat că este vorba de 380 pachete ţigări de provenienţă ucraineană şi Duty-Free, în valoare de peste 1.700 lei.

Bărbatul a declarat polițiștilor că a găsit ţigările într-un şanţ de pe marginea carosabilului în timp ce se deplasa spre municipiul Satu Mare.

Drept urmare, în cauză s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ţigările au fost confiscate, iar autoturismul în cauză în valoare de 2.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: Poliția de Frontieră

contrabanda tigari2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.