Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Incendiu în Corod, produs de jarul din centrala termică

incendiu-gara-odoreu-(13)În ziua de 07.02.2015, la ora 03.46, I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Corod, judeţul Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la încăperea în care era centrala termică a casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar căzut din centrala termică, într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile, respectiv lemne pentru foc. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars  aproximativ un metru cub de lemne pentru foc, o uşă, o fereastră şi construcţia din lemn a acoperişului.         

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.