Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Județul Satu Mare participă la Târgul Internațional de Turism din Budapesta

targ turism budapestaÎn perioada 26 februarie 2015 – 1 martie 2015 are loc la Utazas, Târgul Internațional de la Budapesta, Ungaria.

România, țară parteneră a evenimentului, are un stand modern de 150 m² unde își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri moderne și muzică pe scena târgului.

Delegația sătmăreană este condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor. Dânșii au avut plăcerea să se reîntâlnească cu șeful Reprezentanței de Promovare Turistică a României la Viena din Cadrul Autorității Naționale pentru Turism, Simion Giurcă. 

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba maghiară și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic). Prezența noastră la acest târg este îmbogățită prin participarea meșterului popular, Mare Ana, care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc.. Pe toată perioada târgului se vor oferi spre degustare produse tradiționale românești din județul Satu Mare, de către producători sătmăreni (cârnați, șuncă, slănină, brânzeturi, pălincă). De asemenea, Taraful Ceatăra din Carei a încântat publicul de la stand și de la scena cu maiestria muzicii lor.

Judeţul Satu Mare şi Consiliul Judeţean au cuprins în strategia proprie de dezvoltare turistică promovarea principalelor atracții turistice, prin participarea la târguri de turism naţionale şi internaţionale. 

Sursa: Consiliul Judeţean

targ turism budapesta2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.