O nouă schimbare de director la Draxlmaier Satu Mare

3 februarie 2015 | 14 comentarii

OLYMPUS DIGITAL CAMERADraxlmaier Group are un nou director în cadrul fabricii de la Satu Mare. Începând cu data de 2 februarie, Sorin Ghiță a preluat funcția de Director General Tehnic al fabricii. Schimbarea la nivel de conducere vine ca urmare a strategiei de dezvoltare a fabricii Draxlmaier Satu Mare.

Sorin Ghiță (44 de ani) are o experință vastă în domeniul industriei auto din România acumulată în poziții de conducere, activând în cadrul unor fabrici de componente de renume mondial, prezente pe piața autohtonă.

”Sunt onorat să mă alătur echipei Dräxlmaier Satu Mare. Această numire îmi oferă șansa de a lucra pentru unul dintre cei mai mari jucători din piața auto din lume. Cu siguranță vor exista provocări, dar am încredere în noii mei colegi de la Dräxlmaier Satu Mare și sunt convins că vom avea o colaborare excelentă”, a declarat Sorin Ghiță, noul Director General Tehnic.

Sorin Ghiță a absolvit Facultatea de Mecanică din Craiova, cu master și doctorat în cadrul aceleiași facultăți. A debutat în industria auto ca Project Manager în cadrul unei companii specializate în producerea de sisteme de distribuție. Prin prisma funcției sale, Sorin Ghiță va conduce activitatea operativă din cadrul Dräxlmaier Satu Mare.

DRÄXLMAIER Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și în Satu Mare în 1999. În prezent are peste 15.000 de angajați în 5 arii de producție care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov, plasându-se între cei mai mari angajatori din domeniul auto din România. Doar în primele nouă luni ale anului 2014 au fost angajate aproximativ 1.000 de persoane, în toate cele cinci fabrici din țară.

 

Sursa: Draxlmaier

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. bss spune:

  Un alt omulet care vine si o sa ne ceara curatenie in loc sa fie interesat de productie si de oameni.Halal schimbare!!!

 2. dac spune:

  Dräxlmaier Satu Mare, este societatea care si-a batut joc de salariati cu privire la salarii, una pe fluturas alta raportat in germanii, ei ei, cata nedreptate, cata umilinta, brav popor……

 3. DRM spune:

  O VENIT UN NOU DIRECTOR SA FURA DE LA NOI

 4. sssssss spune:

  speram sa fie si firma mai serioasa sa nu si bata joc de oamenii si contractele de munca sa le faca la totii pe nedeterminat ma refer la cei ce lucreaza corect nu tot la 3 luni si sa fie salarii cat mai decente .

 5. muncitor spune:

  nu va face-ti sperante,va fi si mai rau.cei cu vechime stiu ca intotdeauna cand s-a schimbat ceva a fost mai rau.vedeti la sch lui dl KADAR cu Hodrea.trebuie sa ne cautam de lucru in alta parte

 6. Iuonas Dinu spune:

  pai da,,daca satmareni,,,au dat de oss,, si nu lau stiu aprecia,,apoi sa vina straini,,bravoo,,

 7. muncitor spune:

  oh.vai de noi.asta nu ii comunism.asta ii dictatura curata.aruncam numai cu 5 la suta din amaratu asta de salar ce primim pentru 3 schimburi,pentru ca nu avem pe halat legitimatiile,sau pentru lucruri proaste.daca ardealul nu ar fi toata romania era deja sub pamant.si cei care spun ca olteni la putere de ce nu merg in oltenia???acolo sa-si faca de cap..satu mare e in ardeal!!!domnul kadar a fost directorul corect!!!

 8. pisti pisti spune:

  Dute-n mata înapoi la craiova sau lingei curu lui Lübeck in Germania.Kadar nr.1

 9. rdi spune:

  Nu se schimba nimic ! Tre’ sa vina oltenii sa fure si de aici !!! Io am dat 300€ pentru un job la banda care te omoara pt 12 mil / luna …..

 10. DR spune:

  Draga “rdi” – as vrea sa povestim putin la o cafea legat de ce ai spus in comentariu !!!!!
  D – 0747126405

 11. DR spune:

  Am patit la fel cu un var , a dat, dar nu s-a rezolvat :(((((

 12. Sorin Ghita nam stiu ca este oltean ptca am vb cu dinsul fatan fata nu mi sa parut a da are multa scoala si nu mai are accentul ala in rest ce sa va spun am multe dar vine o zi cind am sa ma vad cu dinsul fatan fata ptca eu am de vb personam cu el, in rest va face dinsul schimbari dar na unul contra ciinilor fostului director Hodrea ioan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest