Ultima actualizare: ieri, 22:26

Sport

Olimpia Satu Mare şi-a zdrobit rivalii din Baia Mare

Olimpia satu mare - fc baia mare 4Olimpia Satu Mare şi FCM Baia Mare au fost mereu rivale, iar partidele dintre acestea au devenit adevărate derby-uri locale. Chiar dacă cele două echipe au trecut prin clipe grele în ultimii ani şi au trecut prin procese de reorganizare sau desfiinţări, o parte din spiritul acestei eterne rivalităţi a putut fi simţită duminică, pe stadionul din Baia Mare.

După amicalul de săptămâna trecută, câştigat de sătmăreni cu 1-0 pe terenul Samobil din oraş, băimărenii doreau revanşa. Astfel că duminică, lotul Olimpiei Satu Mare, aflat în drum spre casă după un cantonament de o săptămână la Ocna Şugatag, le-a acordat returul acestui amical. A fost un meci mult mai dezechilibrat decât precedentul, Olimpia Satu Mare impunându-se cu un categoric 6-1. Meciul a aparţinut în totalitate băieţilor antrenaţi de Tiberiu Csik, aceştia reuşind să creeze numeroase faze spectaculoase, pe lângă cele şase goluri marcate în poarta lui Bota. Pentru Olimpia au înscris: Bic (de două ori), Bujor, Villand, Rus şi Feier.

Anternorul Tibi Csik a trimis două formule diferite în cele două reprize:

Repriza I: Șuta – Burlacu, Mureșan, Ioniță, Iuhas – Bic, Onicaș, Schwarczkopf, Chivari – Bujor, Faur.

Repriza a II-a: : Șuta – Bălău, Heil, Munteanu, Csik – Tamas, Villand, Tilinger, Micaș – Rus, Feier.

După umilinţa administrată celor de la FCM Baia Mare se poate concluziona că pregătirea de o săptămână, de la Ocna Şugatag, a ajutat jucătorii să solidifice relaţiile de joc şi să exerseze schemele de atac gândite de Tibi Csik. Jocul Olimpiei a fost spectaculos, rapid şi foarte sigur, cu o dominare clară la mijlocul terenului. Pe perioada cantonamentului s-au efectuat două antrenamente fizice zilnic, precum şi două jocuri amicale.   

“A fost un cantonament reuşit şi ne bucurăm că ne-am respectat programul. Am făcut o pregătire fizică generală bună. Probleme nu am întâmpinat, doar că în ultima zi Gabriel Cadar a acuzat dureri la spate, dar se pare că nu este nimic grav”, a declarat Tiberiu Csik.

Tot de la antrenorul Tiberiu Csik am aflat că jucătorii vor avea liber până marți, când se vor prezenta la antrenamente. Miercuri, sătmărenii vor merge la Nyirbator, în Ungaria, pentru două meciuri amicale cu două echipe din Liga a IV-a, din județul Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.