Prăjitură de post: Bărcuţe cu rahat

23 februarie 2015 | 0 comentarii

barcute cu rahatO reteta simpla, o reteta ieftina, o reteta de post.

Ingrediente:

250 gr aluat foietaj de post
200 gr rahat
50 ml apa
100 gr zahar
zahar pudra

Mod de preparare:
Intindem aluatul pe suprafata de lucru usor infainata si il taiem in patrate mici.

Din apa si zahar facem un sirop concentrat cu care ungem fiecare patratel in parte. Asezam in mijlocul fiecaruia cate o bucatica de rahat. 

Tragem un colt astfel incat sa acoperim rahatul, apoi tragem deasupra coltul opus. Ungem cu sirop. Dam la cuptor pana se rumenesc usor. Le pudram cu zahar pudra si servim.

Etichete: , ,

Categorie: Gastro

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest