Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Primul târg internațional de genți din România, la Grand Mall Satu Mare

bag-expo-A3-grand-mallPrimul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor le aşteaptă pe doamne și domnișoare cu o varietate de genţi care acoperă şi cele mai pretenţioase gusturi.

Femeile pot păşi în paradisul genţilor între 11 – 15 februarie 2015 la Grand Mall Satu Mare. Bag Expo reuneşte o gamă largă de genţi şi accesorii, şi propune peste 4.000 de modele de genţi casual sau sport, plicuri elegante, trollere şi genţi de voiaj, serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele. Originalitatea este la ea acasă deoarece organizatorii au adus articole de producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Realizate în Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India, România şi Polonia, genţile acoperă toate gusturile, indiferent de gen, vârstă sau preferinţe.

Este o expoziţie de genţi şi accesorii aflată la prima ediţie, cu produse aduse din 13 ţări. Sunt produse deosebite la preţuri de producător şi avem o gamă variată şi mai elegantă, şi mai sport”, a declarat Marius Crișan, organizatorul evenimentului.

 Evenimentul se desfăşoară în  Grand Mall şi este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, pentru absolut toate gusturile.

Un comentariu

  1. razvan Răspunde

    Vazand postarile de pe Facebook, am crezut ca Brigy e plecata sa se roage, cand colo e la targ ca reprezentant al judetului Satu Mare. Bravo ma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.