Rețetă de post: Pate de ciuperci

26 februarie 2015 | 0 comentarii

pate-de-post-din-ciuperciRețetă de post

Ingrediente necesare:

300 gr. ciuperci proaspete

2 cepe

piper, sare,

2 felii franzela

4 linguri ulei

Mod de preparare:

  1. Ciupercile spalate , le taiem in 2, 4 parti si se pun la fiert pentru 15-20 min. Dupa fierbere se pun la scurs intr-o sita.
  2. Feliile de paine se pun la inmuiat in apa apoi se storc.
  3. Ceapa se marunteste si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile, sare si piper, pana capata o culoare usor aurie.
  4. Se lasa sa se racesca complet apoi cu un mixer vertical se mixeaza impreuna cu franzela pana obtinem un pate omogen. Pate-ul se potriveste de sare si piper.

Se introduce la rece pentru 1 ora apoi se poate servi

Categorie: Gastro

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest