Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Revoluție la Centrul de Copii și Juniori al Olimpiei

Ioan Campean, Dacian Nastai, Ioan GurzauCentrul de Copii și Juniori al Olimpiei Satu Mare trece printr-o schimbare radicală, iar foști jucători importanți ai echipei vor face parte din acest proiect. Coordonatorul centrului, Mihai Sabău a fost schimbat din funcție, iar în locul lui au fost instalați Dacian Nastai, Paul Levente, Paul Mihai, Ovidiu Suciu, Mircea Bolba și Dorel Ziman. Organigrama nu este încă definitivată, dar oficialii clubului au asigurat că acest lucru se va întâmpla în scurt timp.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele Consiliului de Administrație, Ioan Câmpean.

 “Viziunea mea pentru acest proiect reflectă locul unde ne dorim să ajungem cu acest club, pe termen scurt, mediu și lung. Vrem și trebuie să lucrăm mai profesionist. Avem un brand de care trebuie să ne folosim și să ducem numele Olimpia acolo unde el trebuie să fie. Vom începe să colaborăm cu cluburile de juniori private din Satu Mare: Primavera, Il Calcio, Juniorul și altele. Am adus oameni experimentați și dedicați alături de noi”, a declarat Ioan Câmpean.

Proaspăt instalatul coordonator al Centrului de Juniori, Dacian Nastai, antrenorul care l-a descoperit pe Florin Gardoș, este un real câștig pentru clubul Olimpia Satu Mare. În prezent el este și referent zonal pentru Federația Română de Fotbal, iar una din atribuțiile sale este să participe la competiții, meciuri oficiale sau antrenamente ale unor echipe din zona Ardeal pentru a descoperi sau aduna informații despre jucătorii tineri din zonă. Având aceasta expertiză și deținând aceste date, Olimpia ar putea să devină un important centru unde ar putea ajunge majoritatea jucătorilor tineri din zonă. “Mă bucur pentru că mi s-a încredințat această responsabilitate. Fac parte din acest fenomen de 15 ani și scopul este să producem jucători care să ajungă la prima echipă a clubului Olimpia. Vom face o evaluare clară și corectă, după care vom anunța detaliile acestui proiect”, a declarat profesorul și antrenorul Dacian Nastai.

Federația are în plan constituirea a opt centre zonale de copii și juniori, iar Olimpia poate deveni unul dintre ele. Desigur, pentru a atinge acest obiectiv, avem nevoie și de infrastructură. În acest sens, am înaintat o propunere Consiliului Local pentru a achiziționa stadionul și baza sportivă Someșul. Este un prim pas important spre crearea uni Centru de Juniori modern, o academie”, a precizat Câmpean.

Tot în cadrul conferinței de presă de astăzi s-a anunțat că Olimpia are un nou team manager în persoana lui Ioan Gurzău. Este vorba mai mult despre o revenire, acesta făcând parte din staff în perioada în care echipa a promovat în B.

Mâine lotul de jucători va face deplasarea la Nyirbator (Ungaria), unde va susține două amicale cu echipe din Liga a IV-a, din judeţul Bihor: FC Partium Oradea și Crișul Sântandrei (orele 12:00 și 15:00).

 

2 comentarii

  1. Berky Răspunde

    O sa fie revolutie cand o sa plece toata gasca de hoti, in frunte cu Bate-campii asta

  2. hot amator Răspunde

    ce revolutie ati inebunit , pntr 3 lei le tot faceti reclama cestor neica nimeni in fotbal CIMPAN BABUT ….ca io plates abonament la nesimtiitii astia si voi cica marea presa corecta intrati gratis si va mai si vindeti pe 3 lei , sa va fie rusine cu acet portal vindut din cap pina in picioare in orice domeniu sunteti vinduti , rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.