Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

S-a deschis Art Grand Marriage. Nu ratați promoțiile din ”Ziua Marilor Reduceri” (FOTO& VIDEO)

Art Grand Marriage 2015 (107)Art  Grand Marriage a împlinit șapte ani, la tradiționalul târg de nunți  fiind prezente peste 55 de firme expozante dispuse pe o suprafața de 1500 mp. A doua zi de târg este intitulată ”Ziua Marilor Reduceri”, zi în care exponzanții vor aplica reduceri substanțiale.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc astăzi în pașii de dans ai unei tineri perechi de dansatori de la Royal Dance. Organizatorii evenimentului, Carmen Frățilă și Marius Crișan, au întâmpinat oaspeții, afirmând că sătmărenii au ocazia să vadă ultimele tendințe în ceea ce privește organizarea unei nunți.

Târgul de nunţi continuă tradiţia în Satu Mare. Am ajuns la şapte ani, deja mergem la şcoală, vreau să ajungem la 18 ani să facem majoratul târgului, să fim la fel de tineri şi la fel de plini de exuberanţă“, a declarat Carmen Frăţilă.

Sunt prezenţi 55 de expozanţi pe o suprafaţă de 1500 mp. Ne bucurăm pentru răspunsul pe care l-au dat partenerii noştri şi în acest an. Suntem siguri că ceea ce au prezentat în târg este pe de o parte o surpriză dar şi un nivel ridicat în ceea ce înseamnă organizarea unei nunţi. Îi invităm pe toţi să viziteze fiecare stand în parte cu atenție“, a spus Marius Crişan.

Evenimentul se va derula până duminică, sătmărenii interesați au prilejul de a vizita standurile firmelor, din domenii precum: bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, make-up, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni sală de nunţi, filmări video, foto, invitații de nuntă.

A doua zi de târg aduce o nouă surpriză vizitatorilor, ziua fiind declarată ”Ziua Marilor Reduceri”, ocazie cu care expozanții vor aplica reduceri substanțiale serviciilor oferite. Aceste reduceri au loc doar sâmbătă, iar ziua se va încheia cu obișnuita paradă a rochiilor de mireasă la care sătmărenii au ocazia să vadă și ținute mai puțin obișnuite create de binecunoscutul designer sătmărean Cosmin Mureșan. Parada rochiilor de mireasă va începe șa ora 18:00, cu show-ul de comedie al cuplului Mircea şi Cipocu.

În fiecare zi a târgului expoziţional va avea loc o tombolă pentru vizitatori, iar premiile vor fi oferite din partea organizatorilor dar şi din partea firmelor expozante. În acest an, organizatorii vor premia prin tragere la sorţi un cuplu care face dovada unui contract încheiat în cadrul târgului expoziţional Art Grand Marriage. Premiul oferit este de 500 de lei.

Orarul Târgului Expoziţional de Nunţi Art Grand Marriage este: vineri – 6 februarie, între orele 13:00-20:00, sâmbătă – 7 februarie, între orele 10:00-20:00 şi duminică – 8 februarie, între orele 10:00-18:00.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.