Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Sâmbătă se constituie Asociația Proprietarilor de Câini din Satu Mare

asociatia proprietarilor de cainiMai mulţi proprietari de câini din Satu Mare vor înființarea unei asociații menită să protejeze și în același timp să reglementeze anumite drepturi ale câinilor cu stăpân în municipiul Satu Mare. O primă întâlnire va avea loc sâmbătă, 28 februarie, de la ora 17:00, la Filarmonica Dinu Lipatti, la care sunt așteptați cât mai mulți proprietari de câini care vor să se implice și să se înscrie în Asociația Proprietarilor de Câini din Satu Mare.

Asociația se dorește a fi proactivă în municipiul Satu Mare, să militeze pe lângă autoritățile locale pentru înființarea unor parcuri special amenajate pentru câinii cu stăpân și să devină un mediator între proprietarii de câini și Poliția Locală. Desele conflicte dintre stăpânii de câini și organele Poliției Locale, care aplică amenzi tuturor celor care-și plimbă patrupedul fără botniță sau lesă, indiferent de rasă, a stârnit controverse, iar Asociația Proprietarilor de Câini din Satu Mare vrea să apere interesele proprietarilor, creând astfel o punte de legătură între autoritățile locale și stăpânii de câini.

Un spațiu public special amenajat, cu costuri minime, în care fiecare stăpân de câine să-și plimbe nestingherit animalul, fără botniță și lesă, este des întâlnit în țările europene și s-ar putea amenaja şi în Satu Mare.

Așadar, orice proprietar de câine este așteptat sâmbătă la Filarmonica Dinu Lipatti pentru a-și spune opinia, pentru a susține înființarea unei astfel de asociație. Orice sugestie e binevenită iar ideile dumneavoastră vor fi în beneficiul tuturor.

4 comentarii

  1. Edyna Varga Palagyi Răspunde

    Noi vom fii acolo,veniti si voi!

  2. Roman Jozsef Răspunde

    articol reusit care contureaza esenta scopurilor principale al asociaiei,si eu voi fi acolo

  3. Vértes Szabolcs Răspunde

    Fara discutie vom participa…..

  4. GABI Răspunde

    Daca tot v-ati gandit la parcuri pentru caiini atunci a-si vrea sa va rog sa nu ne uitati si pe cei care locuim in cartiere,sa ne faca si acolo un parculet ca spatiu va fi din moment ce au demolat atatea garaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.