Scandaluri aplanate de jandarmi, la sfârşit de săptămână

23 februarie 2015 | 0 comentarii

jandarmi conflictSâmbătă, 21 februarie a.c., în jurul orei 22.00, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi de către dispecerul de serviciu al unităţii  în baza apelului unic de urgenţă 112,  să intervină pentru aplanarea unui  scandal produs de mai multe pesoane aflate sub sub influenţa băuturilor alcoolice, pe strada Digului din localitatea Turulung,  din judeţul Satu Mare.

 Deplasându-se de urgenţă la solicitare, jandarmii  au aplanat scandalul şi i-au identificat pe  Tivadar G, Attila P., Sandor G, Zsolt P., Jozsef P., care au fost sancţionaţi contravenţinal cu amenzi în valoare de 1800 lei, potrivit Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În  cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, 22 februarie a.c,   în jurul orei 3.00 jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui alt conflict izbucnit în municipiul Satu Mare,  în Piaţa Libertăţii  între  mai mulţi tineri, care îşi adresau reciproc expresii şi cuvinte jignitoare. Tinerii au fost  sancţionaţi cu 6 avertismente şi 6 amenzi în valoare de 900 lei.

Şi Alin A. şi Janos F. s-au certat sâmbătă spre duminică noaptea în jurul orei 4.30, pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Satu Mare şi, ca urmare a  tulburării  ordinii şi liniştii publice au fost avertizaţi de  jandarmi.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest