Supă cremă de cartofi

12 februarie 2015 | 0 comentarii

supa_crema_de_cartofi_poya_poza_43857700_56986800Serviţi supa caldă, cu bacon prăjit, ceapă verde, brânză rasă sau orice altă combinaţie v-ar inspira pe moment. Adăugaţi şi câteva crutoane bine prăjite şi veţi avea un prânz săţios.

Ingrediente:

2 cartofi mari, curăţaţi şi spălaţi

150 g fulgi de cartofi

250 ml supă de pui

350 ml apă

230 ml smântână

sare

piper

Mod de preparare:

Într-o cratiţă adâncă se pun la fiert, la foc molcom, cartofii tăiaţi cubuleţe, fulgii de cartofi, supa de pui şi apa. Se lasă 40-45 de minute, amestecând din când în când, cât să nu se prindă. Când cartofii s-au fiert, se adaugă sare şi piper.

La final se pune smântâna, se omogenizează şi se mai dă într-un clocot.

Sursa: feellikecooking.ro

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest