Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Ţigări în valoare de 70.000 lei confiscate la frontiera de nord

tigari contrabanda (4)Ieri, 18 februarie 2015, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control la frontiera de stat, lucrători din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului au observat pe direcţia localităţii Valea Vişeului mai multe persoane care transportau în spate, către interiorul ţării, mai multe colete voluminoase.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie care a efectuat somaţiile legale prin voce şi, deoarece persoanele cauză nu s-au supus, poliţiştii de frontiera au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical.

Nici de această dată persoanele urmărite nu s-au oprit, au abandonat coletele şi au fugit pe teritoriul statului ucrainean, traversând frontiera prin apa râului Tisa.

În cel mai scurt timp au fost anunţate şi autorităţile statului vecin despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi reţinerii persoanelor implicate în activitatea infracţională.

La cercetarea zonei au fost descoperite 16 colete voluminoase care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.890 pachete cu ţigări, mărcile Jin Ling şi Marble, în valoare de peste 70.000 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabanda şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa: ITPF Sighetul Marmației

 

                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.