Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Ucis în prima zi de muncă, de trenul Satu Mare – Baia Mare

accident tren baia mare 3Tragedie cutremuratoare astazi in Baia Mare. Un tanar din satul Prislop (comuna Boiu Mare) a murit astazi la pranz dupa ce nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferata de la iesire din municipiul Baia Mare, pe strada Sub Dura şi a fost lovit de trenul care circula pe ruta Baia Mare – Satu Mare.

Era prima lui zi de munca la o firma de curierat rapid din Baia Mare.

Trenul care circula pe ruta Baia Mare – Satu Mare a ramas pe  blocat. Oamenii de la firmele din zona dar si cei din tren au sarit sa il ajute pe cel de la volan insa a fost prea tarziu. A murit pe loc.

La fata locului au fost trimise doua echipaje ale pompierilor militari, un echipaj de terapie intensiva mobila SMURD, echipajele ale politiei rutiere si politiei transporturi. Din pacate, nimic nu i-a mai putut salva viata tanarului de 23 ani. Acesta avea capul prins intre tamponul trenului si autovehicul. Nu avea centura de siguranta pusa si in momentul impactului l-a aruncat prin autovehicul. De altfel, masina a fost tarata pe sine aproximativ 30-40 metri din locul impactului. Mecanicul trenului a povestit ca a tras semnalul sonor, insa soferul s-a uitat in directia opusa, nu spre Baia Mare de unde venea trenul. In acel moment a franat dar nu a putut evita impactul. In zona trenurile circula cu restrictie de viteza: 30 km/ora.

Sursa: actualmm.ro

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.