Un Audi R8, asasinat cu bestialitate de o soţie înşelată, drept răzbunare

11 februarie 2015 | 0 comentarii

Nu ştim exact ce anume ar putea determina o persoană să se răzbune în aşa hal pe o biată maşină, dar, pentru numele lui Dumnezeu, dacă vă înşală soţul, tăiaţi-i penisul, dar lăsaţi maşinile în pace!

audi-r8-cr

 

Un smilie printre lovituri de topor şi gravuri în caroserie…

Nu băgăm mâna-n foc că aşa au stat lucrurile, dar povestea asociată pe internet cu imaginile de mai jos este că o soţie înşelată de bărbatul ei s-a răzbunat pe maşina acestuia, un Audi R8. E un lucru foarte, foarte urât să-ţi înşeli soţia, dar privind fotografiile de mai jos ne-am fi dorit ca doamna să încerce să se răzbune în alt fel, de exemplu pe un anumit organ al soţului, iar nu pe o capodoperă de tehnologie cum este R8-ul…

audi-r8

 

Remarcaţi distrugerea sistematică a interiorului. Cineva a avut tot timpul din lume…

Cu toate acestea, stând strâmb şi judecând drept, nu prea vedem cu ce i-ar fi putut grava pe organ un smilie, aşa cum a făcut-o pe caroseria plină de găuri a R8-ului, sau dacă şurubelniţa cu care se pare că a distrus indicatoarele de bord n-ar fi dus la orbirea totală a nefericitului.

audi-r8-2

Dragi bărbaţi, învăţaţi o lecţie: ţineţi-vi-o în pantaloni. Soţia voastră nu merită să sufere pentru voi. Şi, am adăuga noi, nici maşina… :)

audi-r8-2-cr

 

Indicatoarele sparte, rupte şi aruncate pe jos?! Ce a folosit femeia asta ca să spargă şi bordul?! Un topor?

Sursa: promotor.ro

Etichete: , ,

Categorie: Fun

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest