Vânătorii de comori la Colegiul Tehnic ”UNIO-TRAIAN VUIA”

26 februarie 2015 | 0 comentarii

DSC00837Un grup de elevi din clasele V-VIII de la Școala Gimnazială “Mircea Eliade” însoțiți de profesoara Fodor Anna a vizitat Colegiul Tehnic “UNIO-TRAIAN VUIA” miercuri, 25 februarie, 2015.

Echipa entuziastă se numește Kincskeresők (Vânătorii de comori) și  s-a constituit în cadrul proiectului școlar Székely kapuk-zöld kapuk. (Porți secuiești-porți verzi). Doamna profesoară ne-a mărturisit că grupul de elevi își petrece mult timp împreună chiar și în afara programului școlar, pregătindu-se în permanență pentru activitățile acestui proiect.

Ambiția elevilor a fost răsplătită prin câștigarea gradației de aur în cadrul primei etape a proiectului (Viflaimul). Cea de-a doua etapă a Proiectului are o tematică ecologică, elevii au prezentat un program  interesant, au descris niște panouri tematice realizate prin desen, decupaj și tehnica quilling. Dintre subiectele abordate prin aceste panouri amintim: „Schimbări climatice”, „Cum să avem o viață ecologică”, „Realizarea unei clădiri ecologice în trecut”.

Prezentările au fost presărate cu scurte momente artistice, cântece și recitare de versuri. Elevii școlii gazde au fost plăcut surprinși  de inițiaiva colegilor mai mici și, la finalul activității, au mulțumit pentru bogatul program informativ. Clasele participante la această activitate au fost IX a și X a.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest