Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Ziua Porților Deschise la ISU Someș Satu Mare

descărcare (4)Cu prilejul aniversării a 83 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ’’ al  judeţului Satu Mare, va desfăşura  o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

Astfel, în data de 25.02.2015, în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare se vor organiza puncte mobile de informare preventivă  pentru distribuirea unor materiale informative .

De asemenea, în data de 27.02.2015, cu aceeaşi ocazie,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, va organiza Ziua Porţilor Deschise la următoarele locaţii (Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş, Garda de Intervenţie nr 2. Taşnad şi  Garda de Intervenţie nr 2. Turţ), în intervalul orar 10.00-14.00, prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare, iar cei interesaţi pot intra în contact cu cadrele inspectoratului  pentru a-şi forma o imagine cât mai concretă  despere activitatea instituţiei.

Sursa: ISU Someș Satu Mare                                                                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.