Accident cu doi răniți între Apa și Seini. Un BMW a spulberat o căruţă (FOTO& VIDEO)

10 martie 2015 | 4 comentarii

accident apa (14)Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc în această seară pe DN 19 Satu Mare – Baia Mare între localitățile Apa și Seini.

Un BMW ce circula cu viteză dinspre Apa către Seini a lovit din spate o căruță încărcată ce se deplasa pe marginea drumului. Polițiștii au declarat la fața locului că accidentul s-a soldat cu doi răniți, șoferul autoturismului conducând imprudent iar căruța nefiind semnalizată corespunzător.

BMW-ul s-a dat peste cap de câteva ori și s-a oprit la zeci de metri de căruță.

Unul dintre bărbații din căruță a declarat că BMW-ul avea viteză foarte mare, ei aveau trei veste reflectorizante și o lanternă cu care semnalizau căruța, dar fie nu au fost observați fie șoferul a adormit la volan și i-a izbit, el afirmând că nu s-a observat că ar fi vrut să evite impactul. Soacra bărbatului a fost aruncată prin aer și transportată la spital cu dureri la picior.

Polițiștii continuă cercetările.

 

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. mihai spune:

  Soferul autoturismului nu are nici o vina. Carutele astea sunt un pericol enorm in Romania pe timp de noapte. Ar trebui data o lege prin care li se interzice deplasarea pe timpul noptii.

 2. Norick spune:

  Aceea lege exista deja din anul 2006 si anume,ca este interzis circulatia carutelor pe drumurile nationale.Si parca DN 19 este un drum national… :-D

 3. Persoanele ranite in acest accident rutier pot cere despagubiri in bani pe cale legala. Doar sa nu se faca vinovate de producerea accidentului. Detalii: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

 4. unu spune:

  1. Caruta nu avea ce cauta pe DN.
  2. P()litia rutiera in timpul zilei depaseste fara nici o treaba carutele pe DN ,desi au interzis, iar daca treci in localitate cu 63 esti amendat se aplica legea.
  3. Sfat pentru conducator: daca il baga la culpa comuna neaparat contestare si ulterior actiune pentru abuz in serviciu!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest