Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident în Corod. 17 răniți după ce două autobuze s-au ciocnit (FOTO)

accident autobuz corod (6)

UPDATE 3 – Pompierii sătmăreni s-au deplasat cu două autospeciale cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D., acţionând în colaborare cu alte trei ambulanţe ale S.A.J. Satu Mare și după efectuarea recunoaşterii, au constatat că în urma coliziunii au rezultat 20 de persoane rănite, neîncarcerate, dintre care una cu hemoragie şi fractură deschisă de membru inferior, restul pacienţilor prezentând diferite leziuni.

După realizarea triajului şi acordarea primului ajutor medical şi asistenţei medicale, 17 pacienţi au fost transportaţi la U.P.U. Satu Mare, celelalte trei persoane prezentau răni superficiale şi au refuzat transportul  la spital.

UPDATE 2 – În total 17 persoane au fost transportate de urgenţă la spital pentru investigaţii. Deocamdată nu se ştie câte vor rămâne internate, cert este că o persoană are o fractură la picior.

UPDATE În cele două microbuze aparţinând firmei Exclusiv LV erau muncitori de la Draxlmaier. Aceştia au ieşit de la schimbul I şi erau transportaţi către casă.

Ora 17:20 – Accident în Corod, comuna Cucliu. Peste 10 persoane au fost rănite astăzi după ce două autobuze cu persoane s-au ciocnit. Majoritatea au suferut răni minore, dar a fost şi o persoană cu piciorul rupt.

Conform primelor informaţii, un autobuz care a încercat să intre pe carosabil, după ce a oprit pentru a lăsa din pasageri, a fost lovit din spate de un alt autobuz. În urma impactului, peste 10 persoane au fost rănite.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare de la ISU Satu Mare şi mai mulţi poliţişti.

Vom reveni cu detalii.

5 comentarii

  1. Supermanul Răspunde

    Cica autubuzul de la Exclusiv LV care transporta angajati Dräxlmaier a facut accident.

  2. nemultumit Răspunde

    Nu e de mirare. Soferul de pe ruta Satu Mare-Halmeu, vorbeste ore in sir la telefon in timpul mersului, iar volanul il tine doar cu coatele. Toata lumea vede, este nemultumita, dar sefii soferului nu iau atitudine

  3. Nicolae Cristea Răspunde

    liniuta cu autobuzu =rezultatu

  4. Nicolae Cristea Răspunde

    liniuta cu autobuzu =rezultatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.