Agresiuni la Negreşti şi Hurezu Mare, pe fondul consumului de alcool

30 martie 2015 | 0 comentarii

bataieDuminică seara poliţiştii de ordine publică negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi fost agresată.

       Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe raza localităţii Negreşti Oaş Vasile F., de 22 de ani, pe fondul consumului de alcool i-ar fi aplicat numitului Marius P., de 27 de ani, lovituri cu pumnii la nivelul capului şi a corpului, totodată i-ar fi distrus bicicleta pe care o avea cu el.

Victima a fost transportată la unitatea medicală din localitate pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale, nefiind necesară rămânerea sub supravegherea medicală.

      În cauză se fac efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

      Ieri, în jurul orelor 19.00 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 , de către o femeie din localitatea Hurezu Mare, judeţul Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată.

La faţa locului oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri personale Ioan F. i-ar fi aplicat concubinei sale lovituri cu pumnii la nivelul corpului. În acest caz nu a fost necesară intervenţia  personalului medical.

 S-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

      În toate cazurile menţionate anterior persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest