Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

APM Satu Mare – Concurs de pictat pe ou de ”Ziua Mondială a Păsărilor”

conferinta APM Satu Mare (9)Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare va organiza în data de 1 aprilie, cu ocazia ”Zilei Mondiale a Păsărilor” un concurs de pictat pe ouă la Casa Verde din Grădina Romei. Preșcolarii grădinițelor câștigătoare din cadrul Programului de educație ecologică ”Ne jucăm și reciclăm” vor participa la acest concurs.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Casa Verde din Grădina Romei, președinta APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy, a anunțat că de Ziua Mondială a Păsărilor, la Satu Mare se va organiza un ”Concurs de pictat pe ou” la care vor participa câte 20 de preșcolari de la grădinițele care au colectat cele mai multe baterii și anume preșcolarii de la Grădinița din Beltiug, Grădinița cu program prelungit nr.6 și Grădinița cu program prelungit nr.7 din Satu Mare.

Concursul se va desfășura la Casa Verde începând cu ora 10:00, iar criteriile de evaluare vor fi: modul de prezentare, creativitatea, materialul folosit pentru pictat. La finalul concursului copiii vor primi diplome și cadouri oferite de către organizatori.

De asemenea, câștigătorii acestui concurs, vor susține în data de 8 aprilie, un moment artistic și vor împărți ouăle pictate persoanelor vârstnice suferinde de Alzheimer de la Căminul de Argint din Viile Satu Mare. Totodată, APM Satu Mare și-a propus să planteze în curtea căminului un număr de 30 pomi fructiferi pentru aceste persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.