Ultima actualizare: ieri, 21:48

Selagea poate fi decisiv astazi pentru Olimpia
Locale

Astăzi, Olimpia se duelează cu liderul ACS Poli Timişoara

Selagea poate fi decisiv astazi pentru Olimpia

Selagea poate fi decisiv astăzi pentru Olimpia

Cu începere de la ora 15:00, Olimpia Satu Mare joacă cel mai important meci al sezonului: derbyul etapei cu liderul ACS Poli Timişoara, în faţa propriilor suporteri. Înainte de etapa intermediară de astăzi, cea cu numărul 20 a seriei a II-a a Ligii secunde, situaţia în vârful clasamentului este următoarea: ACS Poli Timişoara este lider, cu două puncte în faţa locului secund ocupat de Metalul Reşiţa. În aceste condiţii, meciul de la Satu Mare poate să dea noul lider al seriei. Daca Olimpia bate astăzi, iar Metalul câştigă la Târlungeni, timişorenii ar putea cădea pe locul doi. Băieţii antrenaţi de Dan Alexa gâfâie în ultimele partide, lucru care s-a văzut clar şi în meciul pe care l-au susţinut la Oradea, când au egalat greu, în ultimele zece minute. Dar nici Olimpia nu a convins, făcând egal, tot pe terenul celor de la FC Bihor Oradea. Aşa că sunt toate şansele să vedem pe stadionul Olimpia două echipe determinate, care vor juca “la victorie” până în ultimul moment.

Olimpia ar putea pune capăt astăzi seriei uimitoare de 12 meciuri fără înfrângere a timişorenilor, dacă băieţii lui Tibi Csik ar da dovada de mai multă luciditate în faţa porţii. Este bine ştiut faptul că Olimpia joacă bine spre foarte-bine acasă, mai ales când beneficiază de sprijinul publicului. Fiind o oră mai ciudată pentru un meci de liga a II-a, sperăm că sătmărenii vor face sacrificii pentru a-şi susţine favoriţii.

Veştile bune din tabăra Olimpiei sunt două: revin Florin Mureşan şi Robert Villand. Antrenorul Tiberiu Csik are la dispoziţie aproape tot lotul, doar Bic este suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Cel mai probabil, Olimpia va începe meciul în următoarea formulă: Trip-Anca – D. Munteanu, Mureşan, Heil, Iuhas (C) – Onicaş, Villand – Faur, Selagea, R. Rus – Bujor. Toate semnele arată că se va miza pe forma foarte bună arătată de fostul jucător al Rapidului, Ciprian Selagea, în ultimele partide. Ciprian a devenit un adevărat metronom al echipei la mijlocul terenului. Majoritatea paselor trec pe la el, iar de verticalizările lui profită des mijlocaşii de bandă rapizi ai Olimpiei.

Partida va începe la ora 15:00 şi va fi arbitrată de către Adrian Illyeş (din Ploieşti) la centru, ajutat de tuşierii Andrei Roman (Târgu Neamţ) şi Ovidiu Aruşoaie (Piatra Neamţ).

Tot în etapa cu numărul 20 se vor desfăşura următoarele meciuri:

FC Olt – FC Bihor

Unirea Tărlungeni – Metalul Reşiţa

FC Caransebeş – CSM Râmnicu Vâlcea

Câmpina – Şoimii Pâncota 0-3

Din cauza retragerii unor echipe, CS Mioveni stă în această etapă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.