Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a V-a

Fabricat-in-Satu-Mare-Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord VestșiAsociațiaCamera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a V-a.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 mai 2015 în incinta fostului supermarket Interex din municipiul Satu Mare.

România este cea mai mare piaţă din Sud-Estul Europei. Sectoarele strategice şi pieţele ţintă pentru perioada următoare ale Guvernului României sunt automotive, maşini şi echipamente electronice, IT&C, mobilă, confecţii şi încălţăminte, domenii în care firmele membre ale Asociaţiei Economice Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest şi Asociației Camerei Meşteşugarilor au demonstrat că pot face performanţă.

 EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă şi își promovează produsele şi serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al judeţului nostru, precum şi prezentarea șanselor oferite tinerei generații în realizarea unei cariere profesionale de succes.

Anul acesta evenimentul este concentrat în jurul conceptului de Business-to-Business (B2B), ceea ce înseamnă că expozanții își pot invita colaboratorii la eveniment pentru a promova împreună produsele și serviciile firmelor din municipiul și județul Satu Mare.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Detaliile legate de program vor fi anunțate într-o conferință de presă care va avea loc la o dată anunțată ulterior.  

Consiliile Directoare ale Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord Vest și Asociației Camera Meșteșugarilor

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Un comentariu

  1. Roxana Alexandra Răspunde

    multumesc pentru premiul acordat de d-voastra si felicitari pentru expo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.