Flori pentru doamnele de la Consiliul Județean

6 martie 2015 | 6 comentarii

11058745_654564081333634_2317135273889251590_oPreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, împreună cu vicepreşedintele Riedl Rudolf au oferit astăzi femeilor din cadrul instituției, flori cu ocazia Zilei Internațională a Femeii, sărbătorită în data de 8 martie.

De asemena, conducerea Consiliului Județean le-a transmis cele mai calde urări.

”Pentru că aveţi mereu forţa şi răbdarea de a ne însenina zilele, pentru că zâmbetul vostru ne mângâie ca razele de primăvară, timpul se opreşte puţin în loc pentru a vă aduce un omagiu. Cele mai calde urări de 8 Martie tuturor doamnelor şi domnişoarelor din partea conducerii Judeţului Satu Mare şi a Consiliului Judeţean! Să purtaţi mereu primăvara în suflet!”,mesajul președintelui CJ, Adrian Ștef.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ALEX spune:

  Frumoase d-nele!Cea mai e D-na Suta Maria,care lucra la Locaterm.dar de cand fratele M.Govor e cine e…a trecut la Consiliu!asa trebuie sa ai oameni in toate structurile!!!

 2. jurat pe bautura spune:

  da oare BRIGHI a primit floarea cea mare?//?????????

 3. grogro spune:

  Dar ma-ta cu cratimă a primit batăr o floare, juratulr! Chiar dacă nu din aia mare…

 4. un contribuabil spune:

  Eu va rog sa-mi spuneti cine a platit aceste flori.Oare Consiliul Judetean si atunci florile sunt din partea noastra ca doar noi dam bani la stat.Sau le-a platit Florisalul ca recompensa ca suntem obligati (incalcind orice lege si bun simt) sa facem contracte cu ei.Va rog arata-ti-ne o factura pentru aceste flori.
  E foarte usor sa fi galant cind nu scoti bani din buzunarul propriu.

 5. contrib spune:

  M-aș bucura sa văd diploma de patru clase a lui ” alt contribuabil” E analfabet, rău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest