Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Gașca Zurli cucerește Satu Mare. Nu ratați spectacolul de pe 24 martie

afis_Satu MareGașca Zurli aduce primăvara în Satu Mare pe 24 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 6.

Gașca Zurli, cel mai mare teatru pentru copii din România, cu povești sută la sută românești, ajunge pe 24 martie în Satu Mare, cu cel mai nou spectacol – Întâmplări din lumea poveştilor.

Întâmplări din lumea poveștilor este despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli: interactiv, plin de energie și culoare.

Cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și cu plăcere.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Fetiței Zurli îiplace să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse șiretlicuri pentru a scăpa de sarcina cei se pare atât de dificilă. Găsește cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul, din Pinocchio. Ambele o învață cum să ascundăadevărul.

Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yuppi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.

Scenariul original și textele cântecelor: MirelaRetegan, creatoarea fenomentului Zurli.

Cântece orchestrate, compuse şi produse de: Cornel Sorian

Gasca Zurli cucereste RomaniaDistribuţia: Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex  Stama, Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan MarinaZdrăngănel – Paul Chichirău.

Zurli, teatru fenomen național, aduce cântece noi, antrenante si multă veselie. Este un teatru care a fost construit pe o nevoie existentă, dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ și care să îi dezvolte imaginația și să îi dea încredere în sine.

Biletele sunt puse în vânzare online, pe eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din orașul Satu Mare. Dacă rămân bilete nevândute, în ziua evenimentului, începând cu ora 16.30 veți putea găsi bilete și la intrareaCasei de Cultura a Sindicatelor. Costul unui bilete ste de 22 de lei.
Mai multe informații puteți găsi pe site-ul zurli.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.