Incendiu la Turulung provocat de jarul de la sobă

19 martie 2015 | 0 comentarii

incendiuÎn ziua de 18.03. a.c., la ora 21.34, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Turulung.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Turţ, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj S.M.U.R.D., acţionând pentru lichidarea incendiului în colaborare cu S.V.S.U. Turulung.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi şi acoperişul locuinţei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.                                                                                                                                

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scânteie, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste lemnul pentru foc, depozitat în imediata apropiere a sursei de încălzire.

         Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcţia din lemn a acoperişului, aparatura electronică, pereţii, tavanul şi instalaţia electrică a locuinţei.

           Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest