Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Judeţul Satu Mare, la Târgul de Turism al României

judetul satu mare targ bucurestiJudețul Satu Mare este reprezentat la cea de-a XXXIII-a ediție al Târgului de Turism al României organizat în cadrul Romexpo București, fiind prilejul ideal de prezentare a celor mai interesante pachete și destinații turistice atât din țară cât și din străinătate. Manifestarea oferă o  platformă optimă de întâlnire și prezentare,  tuturor actorilor din industria turismului.

Județul Satu Mare participă cu un stand de 12 mp, amplasat în imediata apropiere a standului Autorității Naționale pentru Turism. Spațiul este decorat cu elemente tradiționale și specifice zonei Sătmarului. Sunt promovate destinațiile turistice din județ prin materiale de informare în limba română, respectiv engleză, pentru vizitatorii străini. De asemenea, sunt oferite materiale promoționale cu însemnele Județului Satu Mare.

Vizitatorii sunt atrași și prin oferirea spre degustare a produselor culinare tradiționale din zona noastră.
Prin această acțiune dorim să deschidem interesul și apetitul celor prezenți la târg, de a  vizita „Satu Mare – Un tărâm al legendelor”, prezentând o mică părticică din frumusețile locurilor noastre.

Sursa: Consiliul Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.