Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Marș pe biciclete împotriva drogurilor, la Satu Mare (Galerie FOTO)

Mars pe biciclete, Colegiul Mihai Eminescu (19)Elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu și ai Colegiului Național Kolcsey Ferenc au pedalat astăzi în centrul municipiului Satu Mare pentru a transmite tutror sătmărenilor mesajul ”Nu drogurilor”.

Evenimentul intitilat “Etalon pentru o viaţă sănătoasă fără droguri” a fost organizat cu scopul de sensibiliza cetăţenii cu privire la riscurile consumului de droguri, având în vedere că în ultima perioadă tot mai multe cazuri sunt înregistrate cu persoane în stare critică după ce au consumat aceste substanțe periculoase.

Însoțiți de polițiști și de jandarmi, cei aproape o sută de elevi au pornit marșul pe biciclete de pe platoul situat în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor și au pedalat pe traseul I.C. Brătianu până în Grădina Romei și retur, fiecare având câte o pancartă cu mesajul ”pedalăm pentru o viață sănătoasă fără droguri”.

Elevii sunt înscriși în proiectul național pentru prevenirea consumului de droguri ”Decizia e a ta” în care aceștia desfășoară mai multe acțiuni prin care transmit mesajul tuturor cetățenilor ”Nu Drogurilor”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.