Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Misiuni de weekend pentru jandarmii sătmăreni

jandarmeriaSâmbătă şi duminică, 28-29 martie 2015, jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi în activităţi  de asigurare a ordinii publice cu prilejul diferitelor manifestări culturale, religioase şi sportive ce se vor organiza şi desfăşura în judeţul Satu Mare.

Pe parcursul acestui sfârşit de săptămână,  jandarmii vor executa misiuni de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, cu prilejul manifestărilor organizate,  astfel :

-sâmbătă, 28 martie 2015, la  activităţile organizate cu prilejul Orei Pământului în  zona central a municipiului Satu Mare in intrevalul orar 12.00 -21,30.

-duminică, 29 martie 2015, la Marşul organizat în municipiul Satu Mare cu prilejul Sărbătorii Floriilor  de rit catolic cu începere de la ora 11.30.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrule ale Jandarmeriei  Satu Mare, vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor, prin misiunile executate urmărindu-se desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor organizate.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

 Tuturor participanţilor la manifestările le  recomandăm:

–              să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.),

–              să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme,

–              să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase

–              să respecte regulile stabilite de organizatori;

–              să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant  şi declanşator al multor fapte de natură contravenţională sau penală,

–   să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menţinere a ordinii publice

  Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.