Ultima actualizare: azi, 09:00

Sănătate

Operaţiile estetice

operatii-esteticeAm vazut cu totii poze cu celebritati care par sa intinereasca in mod miraculos de la an la an. Stim ca ridurile si cutele le-au fost sterse frumos de niste calculatoare inteligente, cu toate acestea tot mai credem ceea ce vedem cu ochii nostri cand ne uitam la femeile fermecatoare de pe copertele revistelor lucioase. Traim intr-o epoca bazata pe ideea de tinerete, in care nu mai este deloc la moda sa imbatranesti elegant. Ceea ce inseamna ca tot mai multe femei sunt dispuse sa mearga oricat de departe pentru a sterge dovada trecerii anilor.

Procedurile cosmetice – fie ca e vorba de creme care intra in piele sau o exfoliaza, de botox, sau bisturiu – reprezinta acum afaceri profitabile. Tratamentele cosmetice care par rapide si usoare sunt disponibile la tot pasul, asa ca poti sa te duci in pauza de masa si sa te intorci schimbata. Poti sa ai nu doar o noua coafura, ci si un nou zambet. Dar procedurile cosmetice pot sa iasa prost si adesea chiar asa se intampla. Procedura faciala care iese prost e ceva cu mult mai rau si mai greu de rectificat decat un dezastru la salonul de coafura.

Operatiile estetice nu trebuie niciodata facute in urma unor toane de moment. Este bine sa te gandesti indelung si serios de ce vrei sa faci. Schimbarea infatisarii s-ar putea sa nu fie cel mai bun raspuns privitor la imbunatatirea unei relatii sau a stimei de sine si merita intotdeauna sa te gandesti si la alte cai mai intai.

Daca te hotarasti totusi sa urmezi o procedura cosmetica, fa-ti temele cum trebuie. Trebuie sa stii cat mai multe despre procedura in sine, despre loc si mai ales despre persoana care o va face. Apoi mergi si discuta despre toate acestea cu medicul tau de familie. Acesta te poate ajuta sa descifrezi  termenii pe care nu ii intelegi si te poate sfatui daca este necesar, din motive medicale, sa te mai gandesti. Intotdeauna este bine sa  sa-ti avertizezi medicul in legatura cu intentiile tale,pentru cazurile in care lucrurile merg prost dupa aceea.

 

 Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Un comentariu

  1. pacient Răspunde

    S-a gasit un neurolog sa dea sfaturi in legatura cu operatiile estetice!!! Si in plus te indeamna sa consulti medicul de familie ca sa-ti explice anumiti termeni…. Pana unde merge prostia umana! Cand ai probleme neurologice nu te duci la medicul de familie sa-ti lamureasca termenii ci te duci la specialistul neurolog,nu?!! Si ar fi interesant ca un chirurg estetician sa scrie articole despre suferintele neurologice! HHaideti si fiti un pic profesionisti! Nu publicati orice si mai ales scrise de oricine ce nu are legatura cu domeniul respectiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.