Primăria începe demolarea garajelor în data de 5 martie

3 martie 2015 | 10 comentarii

demolare garaje, micro 16 (5)Aducem la cunoştinţă publică cetăţenilor care locuiesc în Zona Soarelui, Micro 17, Carpaţi I, Carpaţi II că în data de 5 martie se va interveni la demolarea garajelor neautorizate amplasate în această zonă.

Rugăm cetăţenii care până în prezent nu şi-au desfiinţat garajele respectiv barăcile construite ilegal să ia măsurile necesare pentru a evita aplicarea de sancţiuni conform legislaţiei în vigoare.

Mulţumim pentru înţelegere!

Primar al municipiului Satu Mare

Dr. Coica Costel Dorel

Sursa: Primăria Satu Mare

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. pletele in vint spune:

  asa fraieri votanti , votati chelul oltean si mincinos si el va darima garajele , felicitari fraierilor

 2. sarmarean spune:

  Demolarea garajelor si creerea de locuri pentru parcarea autoturismelor este o masura foarte buna pe care a luat o Coica.

 3. diu spune:

  Plete in vant esti tu un idiot adica ce fiecare care are caramida a si faci unde are chef si gaseseste un loc liber un garaj?

 4. gheorghe spune:

  cel mai bun primar Coica ,demolarea garajelor trebuia facuta de mult.

 5. ana spune:

  Nu as fi crezut dar chiar arata mai bine cartierele fara garaje dar as veni cu o intrebare:avem o centrala veche urita nefolosita in Carpati 2 pe cind demolarea acestuia?Si as mai propune unde se poate spatiu verde in locul garajelor.Acuma locuri de joaca sunt ce ar fi niste parculete macar unul cu banci pentru pensionari?Multumesc.

 6. marin spune:

  Le demoleaza, sunt curios cind va fi gata parcharea .

 7. gelu spune:

  Nu sunt lingau marca coica deci nu votez coia ,apropo nu sc comenturi cu nume diferite doar sa ling dosul primarului deci coica demisia

 8. Mco spune:

  pt pletele in vant….cred ca tu locuiesti intr-o baraca amenajata :)))) altfel nu vad de ce te oftici….gelu..tu nu esti linga..esti sugau :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest