Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Primarul cere organelor de anchetă să verifice contractul pentru “Groapa lui Gyuszi”

pasajul-coposu-groapa-lui-gPrimarul Dorel Coica a cerut public, astăzi, printr-o conferință de presă, organelor de cercetare să verifice modul în care au fost cheltuiţi banii pentru realizarea pasajului Corneliu Coposu cunoscut drept “Groapa lui Gyuszi”.

Unii zic că s-au băgat extrem de mulţi bani acolo. Dl primar (Ilyes – n.r.) spune că nu s-au băgat decât două milioane, alţii trei-patru. Ca să fie o dată linişte pe acest subiect, în calitate de primar cer public autorităţilor specializate care au ca atribuţii să verifice tot acel contract de realizare a acestei opere de artă din centru. Deci, doresc să vină, le prezentăm toate dosarele, facturi, costuri şi în mod special doresc să vedem dacă lemnul este chiar din Brazilia, dacă pavajul este adus chiar de unde a fost, şi mă interesează preţurile, facturile. De ce? Eu nu vreau să-l mai văd pe fostul primar că suferă din cauza bârfelor. Pe bună dreptate, dânsul a ieşit pe pagina dânsului şi a spus că nu au fost atâta, că sunt comentarii răutăcioase. Uite, ca să se liniştească şi dl. Ilyes şi cei care îi vor răul şi cei care sunt postaci de serviciu, organele abilitate să intervină şi să ne dea un răspuns: atât a costat această groapă din centru. Atunci s-au liniştit şi unii şi alţii. Fac un apel în mod oficial la organele statului să vină să verifice cu prioritate acel contract. Am şi alte teme“, a declarat Dorel Coica.

6 comentarii

  1. adrian Răspunde

    Macar Gyusi a facut ceva dar tu oltene ce ai facut. Nimic dar nici nu o sa faci ca nu te duce chelia .dorim sa avem stazi bune ,parcuri curate ,cladiri renovate ,locuri de muca ,sali de sport,bazine de inot ,firme care sa aduca profi asa cum ai promis in scara de bloc in 2012 dar nu ai facut nimic numai minciuni iar acum il ajuti pe Kerescheny sa devina primar ,rusine ,rusine oltene.Degeaba il ataci pe Ratiu esti la distanta mare de el .

  2. lica Răspunde

    Doctorasul Ratiu atata stie sa faca sa injure si sa jigneasca primarul dar de fapt el nu a realizat nimic in viata lui.

  3. popica Răspunde

    Domnule doctor lauda de sine nu miroase bine.

  4. popiccheho Răspunde

    Este evident Ratiu este in echipa lui Butka si Masculic si incep sa l atace si pe Kereskheni ca nu vrea sa l lase pe Masculic sa candideze.

  5. zsolt Răspunde

    Adriane,ai orbul gainii daca tu vii si spui ca Gyusi a facut ceva in acei multi ani petrecuti pe scaunul de primar!
    Concret CE???
    La Coica se vede cu ochiul liber…numai ca trebuie sa vezi…ceea ce tu cred ca ti-ai pierdut vederea!

  6. calin Răspunde

    o mare realizare a CHELBOSULUI si pt asta trebuie felicitat e ca acum cartierul micro 16 arata ca un cartier curat fara acele baraci numite garaje de parca am fi intr-o favela din brazilia dar ce ar trebui sa stie domn primar ca intr-o tara civilizata fiecare apartament are dreptul gratuit la un loc de parcare inclus in impozitul platit pe locuinta ..la noi e mai scump un loc de parcare decit impozitul pe apartament , domn primar astea nu sint masuri de stinga dat fiind ca se stie ca in apartamente locuiesc in majoritatea cazurilor clasa muncitoare ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.