Primarul dă replica: Maskulik şi Butka (Geoană şi Vanghelie) au furat startul campaniei electorale

29 martie 2015 | 77 comentarii

Dorel Coica, Valentin Santoma (8)Primarul Dorel Coica a susţinut astăzi o conferinţă de presă pentru a le răspunde consilierilor locali care au criticat activitatea Primăriei în ultima şedinţă, şi nu au aprobat strategia de dezvoltare a municipiului Satu Mare. Primarul i-a numit pe consilierii Maskulik Csaba şi Gergo Butka strategi, afirmând că au invocat fel de fel de motive să nu voteze proiectul.

Alături de primar, la conferinţă s-a aflat şi Valentin Sântoma, cel care a coordonat realizarea acestei strategii, el afirmând că din luna noiembrie de când s-a aflat în dezbatere publică această strategie nu a primit nicio observaţie. Potrivit acestuia, strategia era extrem de importantă pentru perioada 2014-2020 deoarece proiectele care nu sunt cuprinse într-un astfel de document pur şi simplu nu vor putea primi finanţare. El consideră strategia un document pragmatic cu  toate proiectele realizabile deoarece sursele de finanţare prevăzute sunt din fonduri europene. Referitor la subiectele invocate de consilieri, Sântoma a făcut unele precizări, şi anume: clădirile din centru sunt vizate pentru reabilitare; municipiul Satu Mare are interconectare cu Oradea, constatată de către ADR N-V; strategia are conectare şi cu Clujul; judeţul este fruntaş la producţia de căpşuni şi nuci, se prevede dezvoltarea industriei de cercetare-dezvoltare în jurul industriei alimentare; tinerii sunt în centrul strategiei, se doreşte realizarea de campusuri şcolare, campusuri studenţeşti, crearea unui institut de cercetare, în special pentru industria alimentară; jumătate din strategie are legătură cu zonele verzi, inclusiv amenajarea malurilor Someşului, realizarea unei căi navigabile; este posibilă realizarea cu o sumă modică amenajarea terasei Palatului Administrativ care ar putea fi un punct de atracţie turistică.

Coordonatorul strategiei a mai spus că aceasta a fost realizată de persoane specializate, cadre universitare de la ASE Bucureşti, Universitarea de Arhitectură, un cadru universitar specializat în mediu şi o specialistă în domeniul social, după consultarea a peste 50 de persoane şi ONG-uri.

Mărturisesc că această apreciere (că strategia ar fi realizată de extratereştri – n.r.) chiar m-a durut, nu o merită cei care într-adevăr au depus suflet pentru realizarea acestui proiect. Textul acestui document a fost nu muncit, răsmuncit, ca orice realizare umană este cu siguranţă perfectibil, dar vă spun cu deplină încredere că am convingerea că textul, cu condiţia să fie lecturat, se poate apăra singur, nu am eu nevoie să-i fac apologia. Din noiembrie aşteptăm sugestii şi reclamaţii, nu au venit din nicio sursă“, a spus Sântoma.

Dorel Coica, Valentin Santoma (17) 

Legat de cei trei strategi, dl. Nits, dl. Maskulik, dl. Butka aş vrea să-i întreb şi să-mi dea răspunsul în scris: care a fost strategia după care a fost condus municipiul timp de opt ani, în timpul fostului primar, dacă au avut o strategie sau nu au avut. Strategia aceasta a început să fie scrisă în 2013, eu sunt primar din 2012, deci în momentul în care am venit la primărie am dorit să avem o strategie pentru cel puţin 10 ani ca să putem să dezvoltăm“, a declarat Coica.

Primarul i-a răspuns lui Maskulik “Dânsul din punctul meu de vedere are o involuţie, şi administrativă şi politică, în sensul că a devenit un fel de Geoană al UDMR-ului. Şi cum Geoană lucrează în parteneriat şi el îl are partener pe dl. Butka, deci doi strategi. Din punctul meu de vedere strategia lor e bună pentru dânșii. Probabil că punctul unu pentru ei este să-şi asigure un loc de muncă stabil. Faptul că dl. Maskulik şi-a anunţat candidatura la primărie în tandem cu dl. Butka viitorul manager city al municipiului, probabil, înseamnă că vor să se stabilizeze din punct de vedere al activităţii practice, nici acuma nu ştiu dacă dînşii lucrează sau nu lucrează undeva“, a spus primarul.

În opinia primarului, pentru Gergo Butka tineri înseamnă relaţii bune cu ONG-uri care organizează întâlniri educativ culturale şi patriotice. “Eu am informaţii foarte serioase că transmite şi mesaje patriotice, probabil patriotism local, internaţional“, a spus primarul.

Ironic, el a spus că aşteaptă propuneri de la consilier pentru strategie şi că dacă doreşte se poate face un capitol special “tinerii d-lui Butka, ca să se regăsească şi dânsul“.

Edilul a ţinut să precizeze că în contractul de mobilier stradal s-au prevăzut locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport sintetice, terenuri de mini bascket, pistă de skatebord, piste pentru bikeri. De asemenea, el a amintit de proiectul sălii polivalente şi a bazinului de înot. “După concepţia d-lui Butka, la acea sală polivalentă unde se pot desfăşura fel şi fel de manifestări, vor avea acces tinerii care sunt trecuţi de 65 de ani. Facem un bazin de înot, în concepţia d-lui Butka vor avea acces tot tinerii trecuţi de 65 de ani, cu prioritate pentru cei care au cupon de pensionar de boală. Facem o sală de popice şi bowling, deci la popice ziua vor merge popicarii care se vor antrena iar seara la dat cu bila vor veni tinerii care sunt trecuţi de 70 de ani pentru că la intrare se va face pe baza tichetului gratuit elaborat de Transurban“, a afirmat primarul.

Domnul Nits a condus comisia de urbanism ani de zile, îl întreb public şi vreau să-mi răspundă în scris: Domnule Nits, după care strategie aţi condus, ca şi consilier local împreună cu fosta administraţie, oraşul acesta? Pentru că în 2012 când am venit am găsit un oraş praf, sărac, visteria municipiului era goală, datorii de nu ştiu cât, plus un credit de 20 milioane euro pe care fosta administraţie l-a luat, bineînţeles sub patronajul UDMR”, a precizat primarul.

De asemenea, el îl întreabă pe Nits Janos ce reacţie a avut când s-au întrăinat “bijuteriile oraşului”, adică Dacia, Filarmonica şi ștrandul, pentru că atunci la conducere erau Pisti Szabo, Iuliu Ilyes şi aveau majoritate.

Tot referitor la Dacia, primarul îi dă un sfat consilierului Valeriu Bancea, şi anume să pregătească o comisie de jurişti care împreună cu “cei cu abilităţi” să verifice dacă întrăinarea celor trei bijuterii ale municipiului s-a făcut corect. Mai mult, primarul a afirmat că face tot ce se poate ca Dacia să reintre în patrimoniul municipiului, în momentul de faţă efectuându-se o expertiză care să stabilească pierderea morală şi de imagine a municipiului  prin degradarea acestei clădiri. În momentul în care va fi un rezultat final, decizia cu privire la viitorul Daciei va aparţine consilierilor locali.

Le cer consilierilor să facă o comisie de lucru şi să verifice în ce condiţii a fost concesionat ştrandul municipiului. La întâlnirea cu prefectul, pensionarii au cerut din nou reduceri. Cei care au luat în concesiune îşi bat joc de pensionari, îi mint, ba că-i lasă ba că nu-i lasă. Dacă domnii consilieri sunt preocupaţi de strategie, de viitorul municipiului, faceţi o comisie, verificaţi cum s-a dat ștrandul şi să reintre în patrimoniul municipiului, nu să dăm din gură ca nişte demagogi că aia nu-i bună“, a adăugat primarul.

Am asistat de foarte multe ori la punctul Diverse, şi am văzut că acolo de mult demagogism, mult populism, nişte idei infantile din parte unora dintre consilieri. Îmi pare rău să o spun, dar o spun şi din punct de vedere medical că sunt şi medic. Nu am timp să pierd să ascult, mai ales că a început şi campania electorală. Deci strategul de Maskulik şi cu Butka deja au demarat, au furat startul şi au devenit campioni din partea UDMR-ului. Probabil din partea UDMR-ului vor apărea şi alţi candidaţi, cu cât mai mulţi cu atât mai bine că populaţia o să aleagă pe unii dintre cei mai buni. Dl. Maskulik a devenit Geoană al UDMR-ului şi lucrează în tandem. Ce au în comun Vanghelie şi cu Butka? Amândoi se exprimă extrem de greu în limba română. Nu-i o jignire, asta este“, a spus Coica.

Referitor la demolarea garjelor, Coica le-a transmis consilierilor că decizia este fermă chiar dacă îşi crează duşmani şi dacă vor reveni la putere UDMR-iştii vor avea ocazia să le construiască din nou.

Stropirea împotriva căpuşelor va avea loc începând cu 30 martie, în funcţie de vreme, iar dezinsecţia va începe după 20 aprilie 2015.

Eu nu am timp să-i ascult toate interpretările. Dl. Maskulik zi de zi e prin primărie, e prin biroul primarului, intră prin birouri, mai trage cu urechea, mai ascultă, după care îşi face propria strategie. Strategia lui Maskulik şi Butka este să aibă un loc de muncă stabil patru ani de zile”, a punctat edilul.

Oamenii aceştia s-au autointitulat candidaţi, dar eu sunt convins că UDMR-ul va găsi oameni serioşi, UDMR-ul are oameni valoroşi, oameni cu prestaţie. Ca să fii primar în municipiul Satu Mare, care înseamnă 60% români, ca să fii manager city trebuie să ştii să vorbeşti limba română , dacă nu să şi scrii“, a adăugat edilul. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (77)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Butka Gergo spune:

  Aflându-se acasă între două excursii exotice, primarul Coica lansează „atacul tradiţional de duminică” împotriva consilierilor locali, exact în Duminica Floriilor.

  Acest gest denotă o laşitate ieşită din comun, deoarece la şedinţele publice fuge de întrebări, pe de altă parte şi o lipsă de respect faţă de sărbătoarea religioasă a altora.

  Din acest motiv, noi astăzi NU vom da răspunsuri la atacuri personale, dar luni vom da replică punctuală şi vom adresa distinsului primar câteva alte întrebări incomode.

  • cetatean satmarean spune:

   Sunteti penibili domnilor consilieri Butka si Masculik,strategia voastra este sa vatati impotrivă indiferent daca e o propunere buna sau nu.

  • pop ionica spune:

   In oot ani de mandat al Udmrr a existat o singura strategie dusa pana la capat:retrocedarea propietatilor Episcopiei Romano Carolice.Sa va fie rusine domnule Gergo si colegilor dumneavoastra care nu a ti facut nimic altceva timp de opt ani.

   • eu spune:

    Care e problema cu retrocedarile??? Daca acele proprietati era a episcopiei de ce sa nu le primeasca inapoi? Daca astazi tie statul iti ia casa, maine copiii tai sa nu isi cere inapoi de la stat???? Tu nu esti normal la cap!!!! Gandestete prima data, pune mana pe carte si invata!!!!

    • Ion spune:

     Nu e normal atunci cand ele sunt cerute si obtnute in baza unor acte eliberate in administratia hortista, in anii 40-44. Si crede-ma, stiu ce spun

  • dorin spune:

   Domnule Gergo sunteti foarte interesați dintr o dată impreuna cu doctorul Ratiu de soarta hotelului Dacia din acest motiv eu va rog sa l intrebati pe domnul Szabo colegul dumneavoastra de partid si pe Domnul ex primar Ilyes cum s a ajuns in aceasta situatie.

  • vasile spune:

   strategia municipiului Satu Mare trebuia să-l facă angajaţii – specialiştii – consilierii din cadrul primăriei Satu Mare, şi nu profesorii universitari de la ASE şi alte instituţii de prestigiu din România.

  • Papici spune:

   Domnule Gergo strategia de dezvoltare a fost in dezbatere publică,de ce nu a-ti facut nici o observație sau sa veniți cu propuneri ca doar in acest moment reprezentati interesele satmarenilor?

 2. satmarean spune:

  Acestia sunt noua generatie de politicieni?Ne asteapta un viitor sumbru daca acesti indivizi ajung sa conduca orasul.

  • gogu spune:

   Problema consilierilor udmr este ca nu se poate nega un lucru evident :coica a facut in 2 ani cat nu a facut Ilyes in 8 si in aceste conditii nu le a ramas decat sa cinteste tot ce miscă.

  • arpad spune:

   Din pacate noua generatie de politicieni este mai infometata de putere si pozitii decat cea veche.Pacat ne am pus speranta in ei dar sunt dezamagitori pentru cei care i au votat.

 3. cetatean spune:

  Este pacat ca indivizi ca Butka,Masculic,Ratiu beneficiaza de indemnizatie de consilier ,de fapt ei au o strategie distructiva ,voteaza inpotriva a tot ce se propune doar pentru unaginea lor personala.

 4. Doctor Ratiu Carutaşu. spune:

  Singura strategie al celor trei consilieri Gergo,Masculic si Ratiu a fost cea in care i au sustinut pe 5 carutasi de la marginea orasului si au vrut sa rei triduca circulatia carutelor in Satu Mare.

 5. Norick spune:

  RATIU vrea sa se impuna candidat din partea Pnl la primarie la intelegere cu Masculic si Gergo .Trei pacalici care nu au nici o şansă.

  • Norick spune:

   Auzi pacaliciule.Dar un alt nickname n-ai gasit ??Nu esti in stare sa ai unu separat,care te caracterizeaza? Daca si un pseudonim trebuie sa furi,atunci m-ai lamurit cu caracterul tau.Felicitari ! :-D

 6. petre spune:

  Poi miniclinicuța Sfantu Anton este de fapt a Episcopiei Romano Catolice si se stie clar ca Ratiu face jocurile Udmr.Misiunea lui este sa fie candidat la Pnl pentru ca sa faca drum drept candidatului UDMR.

 7. ion dinu spune:

  Nu -l voteaza nimeni pe Ratiu poi cune l cuniaste si ce a facut el pentru acest oraş.?

 8. csabi spune:

  Ce clinica domnule, aia e clinică?Mai bine zis o clădire cu niste cabinete medicale.Ce medici vin acolo?Zero barat.

 9. iuliana spune:

  Ce tupeu au acesti consilieri Udmr ,ne cred prosti pe toti poi nu Szabo a intermediat afacerea Dacia?

 10. renny spune:

  Si Strandul l-a concesionat Iuliu Ilyes cu sprijinul consilierilor UDMR atat de vocali astazi?Cum e asta?

 11. dragos spune:

  Este ingrijorator ca asemenea cetateni au ajuns in Consiliu Local?Cum sa propui in anul 2015 un proiect care sa permita circulatia carutelor in oras?Rusinos si denota pe langa o incompetenta totala si o prostie uriasa.

 12. florin ghere spune:

  Ne am saturat de asemenea oameni care actioneaza doar in interesul personal avem nevoie de oameni competenti care sa vina cu propuneri clare pentru oras nu de lupte politice si voturi contra de dragul voturilor.

  • petran viorel spune:

   Ar trebui sa l rugam pe domnul Gergo si pe domnul Masculik sa ne explice de exemplu cat de corect este fata de cetatenii satmareni sa renovezi de exemplu liceul Slavici cu cofinantare de la primarie si ulterior sa inchiriezi cladirea tot la primarie ,cladirea fiind in propietatea Episcopiei?Este corect?

   • gica spune:

    Respectabili consilieri care au respins planul de dezvoltare nu au fost interesati si nu au contribuit cu nimic la acest plan doar l au respins in conditiile in care a fost un dezbatere publica si au avut posibilitatea sa contribuie la elaborarea planului.

 13. Gergo Butka spune:

  Se pare că domnul Primar nu a dat zi liberă nici pentru postacii de serviciu…

  Daca nu vă este evident stimați cititori, este vorba de 1-2 persoane care au in fisa postului să comenteze in fiecare 3 minute, cu jigniri alese către noi.

  O singură problemă este: cititorii cunosc realitatea, văd lipsa de interes, lipsa de viziune a conducerii orașului, degeaba încearcă secretarele la butoane să salveze imaginea prin aceste metode josnice.

  • eusebiu lutas spune:

   Ne am lămurit domnule consilierde competenta si profesionalismul dumneavoastra;dar sincer chiar sunteti convins ca trebuie aprobata circulatia cariteloe in oras?S au dumneavoastra a ti sustunut aceasta propunere din populism?Va rog sa ne spune ti….

  • POP Gheorghe spune:

   Domnule consilier realitatea este alta decat cea pe care o prezentati dumneavoastra:Coica a facut foarte multe lucruri bune pentru acest oraş ,nu are rost sa facem o comparatie cu perioada Ilyes .Sincer nu cred ca o să reuşiți prin aceasta atitudine sa puneti in umbra realizarile primarului.

   • MIKLOS spune:

    ASA E DOMNULE GHEORGHE, PRIMARUL COICA FACE LUCRURI BUNE, CA GARAJELE PLINE DE FIGIDERE POLAR SI MASINI DE SPALAT ALBA..TREBUIAU DEMOLATE, SA AIBA COPII UNDE SA SE JOACE SI SA AIBA CARTIERUL UN ASPECT PLACUT

   • Haha spune:

    Are rost sa faceti o comparatie :)

  • dindelegan spune:

   Este vina noastra a celor care votăm ca indivizi ca şi Gergo,Masculik….ajung consilieri locali.Ei nu au nici o treaba cu interesul comunitații pe care o reprezintă ei de fapt lupta cu diferite metode pentru unteresul personal sau al unui grup restrans de persoane.

  • robaş spune:

   Domnule consilier dar cei pe care ai platiti dumneavoastra sa l injure pe Coica ce fac?Ce metode folosesc?Josnice?

  • crisan petre spune:

   sunt maxim 2 postaci , binenteles frustrati care au ceva maro la gura din partea domnului primar

 14. cosmin spune:

  Sarbatori frumoase d-le ,nu mai iesiti primar nici daca candidati singuri la cat rau faceti .

 15. istvan spune:

  D-l Primar Dr. Dorel Coica
  Normal şi firesc era să uraţi tuturor care sărbătoresc astăzi floriile sărbători fericite.

 16. adrian spune:

  Commparati clinicile lui Ratiu cu W.C ul lui Coica ,comparati tinuta lui Ratiu cu tinuta lui Coica ,Ratiu este un medic de succes pe langa oltean care habarn nu are de medicina ,a lucrat numai in cazarma si a tratat bocanci .In 3 ani de mandat nu a facut nimic numai scandaluri si jigniri ,secretare si excursii iar acum urmeaza artificii si carute introduse in oras ca asa vrea chelul

  • ghiuchici spune:

   Ratiu este un mare medic stomatolog nu a auzit nimeni de el.

  • ghiuchici spune:

   Doctorul Ratiu este de o tinuta aleasa dar as vrea sa l rog sa ne spuna de ce a votat prelungirea contractului cu Florisal si cat a luat de la Sile Puscas?

  • barbus spune:

   ADRIAN propunerea de circulatie a carutelor ai apartine lui Ratiu Gergo si Masculik.

  • pacient bolnav spune:

   CLINICA SF.ANTON ESTE DE FAPT O CLINICUȚĂ ADICA SUNT CATEVA CABINETE MEDICALE CU MEDICI DIN SATU MARE IAR LA COICA VIN PROFESORI UNIVERSITARI DIN CLUJ SI ALTE ORASE.

 17. Primarule care esti unde sunt locurile de parcare promise ? A fost urgenta demolarea garajelor dar amenajarea parcarilor nu mai este urgenta ? De unde aceasta superioritate din partea ta ? Vrei sa creezi tensiuni interetnice in Satu Mare ? Unde este al treilea pod ? Unde este drumul de ocolire a orasului ? Unde sunt locurile de joaca pentru copii ? Vrei sa se ancheteze cum a fost finantata groapa lui gyusi, dar oare nu vrei sa fii si tu verificat cum ai facut avere din cabinetele medicale ? Poate aude parchetul sau DNA-ul sau SRI-ul ?

 18. Primarule care esti unde sunt locurile de parcare promise ? A fost urgenta demolarea garajelor dar amenajarea parcarilor nu mai este urgenta ? De unde aceasta superioritate din partea ta ? Vrei sa creezi tensiuni interetnice in Satu Mare ? Unde este al treilea pod ? Unde este drumul de ocolire a orasului ? Unde sunt locurile de joaca pentru copii ? Vrei sa se ancheteze cum a fost finantata groapa lui gyusi, dar oare nu vrei sa fii si tu verificat cum ai facut avere din cabinetele medicale ? Poate aude parchetul sau DNA-ul sau SRI-ul ?

 19. Haidu Tamas spune:

  Acea groapa ajuta foarte mult. Daca nu era groapa mamicile cu copii nu aveau unde sa se joace. Si is protejati si copii de oameni si oamenii de copii

 20. adrian pal spune:

  asa cum e coica, e un om de treaba si bun, MACAR NU FURA CA SI ALTII CARE AU FOST INANTEA LUI.

 21. NIKI spune:

  RATIU TREBUIE DAT AFARA DIN PNL. ASTA E HOTUL HOTILOR, A SE VEDEA CUM A INCEPUT DOBITOCUL ASTA IN POLITICA LOCALA, CUM S-A GRABIT SA VOTEZE CU AMBELE MAINI CONTRACTUL CU FLORISAL PE 7 ANI. SI OMUL ASTA VREA SA FIE PRIMAR! VAI DE CAPUL NOSTRU ATUNCI, NE VA VINDE CU TOTUL.

  • molnar ghe. spune:

   RATIU face jocurile Udmr si incearca sa i pacaleasca pe cei din PNL sa fie candidat la primarie dar de fapt nu aduce nici 300 de voturi.

 22. MIKLOS spune:

  DA MASPULIK ASTA CINE PLM E? CE VREA? SE BAGA IN SEAMA SI ASTA!

 23. kovacs iosif spune:

  Coica este cel mai bun primar si v a castiga din nou alegerile.Sunt cetatean maghiar si m am lamurit cu Ilyes ce a facut.

 24. Codruta Filip spune:

  Multumesc d- lui dr Ratiu care ne-a ajutat in problema colegului nostru ,desi am fost la prinar acesta ne-a tot plimbat si i n final ne -a dat afara iar Ratiu ne-a ajutat dini banii lui .

 25. Nyri spune:

  Domnule primar nu trebuie să-i mai băgați în seamă pe aceşti consilieri care vor să şi faca imagine cu orice preț pe spatele Consiliului Local.

 26. pdl ist. spune:

  PNL Saru Mare ar trebui sa i retragă sprijinul politic consilierului Ratiu si in consecința sa fie inlocuit,acesta creeaza o imagine negativa partidului prin actiunile lui.

 27. cetatean spune:

  Ratiu are o invidie diabolica pe Coica pentru societatea medicala ,el nu are nici o treba cu politica l a trimis taicasau sa l critice pe Coica,

 28. dorel$$$$$costel spune:

  Ce avem aici ?€€€€€
  Asistente,secretare analfabete si negrese de la baschet.
  Contractul cu Florisalul a fost prelungit de Coica Dorel Costel fiind initiator de proiect iar in campania din 2012 a jurat ca scoate Florisalul din oras un derbedeu si un mincinos fara rusine .
  DEMISIA COICA .

  • zsolt spune:

   primarul Coica o reinnoit ctr.cu Florisal din cauza contractului facut de Gyusi cu 2 ani inainte…ca daca nu semna cu Florisalul atunci Primaria trebuia sa despagubeasca Florisalul cu MMMMMMMMMMMULTI bani!!Afacerea lui GYUSZI….

 29. dobie spune:

  Costel contractul cu Florisalul a fist prelungit prin vot in Consiliul Local oar unul dintre voturi a fost sl domnului Ratiu Cel Cinstit.

 30. raul td spune:

  Cei trei care au speriat vestul Gergo,Ratiu si Masculik sunt de fapt trei papagali neagreați nici macar de colegi de partid.Cine să i voteze.?

 31. Iorga spune:

  Căinii latra Caravana trece…

 32. paulina naghi spune:

  Locuiesc in cartierul 14 Mai si am platit in urma cu 5 ani fiecare familie 6500 ron pentru izolarea blocului iar acum cei din blocul vecin au platit 1800 ron iar restul primaria.De ce nu a facut asta Ilyes?Felicitari Coica.

 33. Tataran spune:

  Cum să propui libera circulație a caruțelor prin oraş?Sunt şocat de prostia celor trei consilieri in frunte cu Rațiu.

 34. dinu vamă spune:

  L-am văzut pe Rațiu la Nord Vest tv invitat la o emisiune şi am rămas uimit de prostia fără marginipe care o are.Citez din doctor Rațiu:”Nu v-ar face plăcere ca cetătean al acestui oraş să mergeți in vecini să cumpărati 1 litru de lapte bio direct de la vacă?”Candidat la PRIMĂRIE?SUPER TARE.

 35. hany spune:

  Coica este expirat ,un batranel de 60 de ani fara viziune,o relicva comunista cu o propaganda de doi lei inconjurat de semianalfabeti.
  Cum sa bagam carutele in oras mai primar fara minte ,cum da rupem teatrul in doua sectii ,cum sa mai prelungim contractul cu Florisalul ,cum sa facem pod si centira cand tu nu ai adus nici un € prin fonduri europene .
  Un mincinos fara margini care pune oamenii din subordine sa il laude fara merit cu toti betivii cronici moderatori la tv.

 36. decebal spune:

  Probabil nici macar nu au citit documentul ca ei nu sunt obisnuiți decat cu strategia de îmbogatire a Episcopiei Romano Catolice.

 37. vlad spune:

  Mie unu nu imi place Coica deloc, abuzeaza de pozitia lui rau de tot, cu siguranta dupa acest mandat de primar va ramane si cu o condamnare, dar strategia trebuie votata, cand e vorba de binele nostru mai trecem si peste orgoliul asta impus de culoarea politica. Domnii consilieri facem apel la dumneavoastra sa faceti ce trebuie pentru noi

 38. Lorand spune:

  Este clar vorba de dezinteresul consilierilor care au respins proiectul fața de cetatenii pe care ai reprezintă.Proiectul a fost in dezbatere publica de ce nu au avut de spus nimic.?

 39. catolic spune:

  Episcopia Romano Catolica a fost bogat si in trecut, doar a primit inapoi drepturile, confiscate de vechiul regim.
  Cautati ilegalitatile in alte parte cu prvire la retrocedari !
  Sunt destule!…

 40. mirela spune:

  Hany draga de ce nu inveti tu sa scrii mai bine in loc sa-ti pierzi timpul comentand? :). Stiu ca ti-e greu.In rest, daca ratiu comenteaza si voi il credeti chiar ne tragem din maimuta :). Nu va agitati, luati-va medicamentele simapoi scrieti( corect daca se poate :) )

 41. cris spune:

  Nu vă lăsati d-le primar Coica, cu toții știm ce vor (ăștia)….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest