Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Prinși la volan fără permis de conducere

descărcareÎn cursul zilei de ieri poliţiştii rutieri au depistat două persoane care nu posedau permis de conducere de nicio categorie.

Poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au identificat în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu, autoturismul marca BMW, care era condus de un bărbat. În urma controlului efectuat s-a stabilit că Ionuţ C. nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

De asemenea, poliţiştii rutieri negreşteni au depistat ieri, în jurul orei 19.00 pe strada Turului, din localitatea Negreşti Oaş, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea autoturismul marca VW. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marin M. nu poseda permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat şi avea aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în cea de-a doua situaţie şi pentru conducerea pe drumurile a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numar fals de înmatriculare.  

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.