Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Problemele cetățenilor din Hodod în atenția prefectului

prefect eugeniu avramPrefectul judeţului continuă seria audienţelor în teritoriu. Joi,19.03.2015, prefectul dr. Eugeniu Avram a susţinut audienţe in comuna Hodod, unde au participat 15 cetăţeni care şi-au prezentat problemele şi nemulţumirile.

Prefectul a fost însoţit de reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IPJ), Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură(APIA), Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI), Direcţia Silvică şi  împreună cu specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului. Majoritatea problemelor ridicate de către cetăţeni se referă la aplicarea Legii fondului funciar, dar şi probleme edilitare, precum şi aspect legate de starea păşunilor. Modernizarea căminului cultural din localitate respectiv imbunătăţirea infrastructurii rutiere din comună au fost printre celelalte teme prezentate reprezentantului Guvernului in teritoriu.

Prefectul împreună cu cei care l-au însoţit, au dat îndrumările corespunzătoare şi i-a direcţionat către factorii competenţi din judeţ, urmând ca, în cazul în care vor fi nemulţumiţi de soluţionarea problemelor ridicate, să aducă la cunoştinţă Instituţiei Prefectului.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Un comentariu

  1. Erika Răspunde

    Domnule vreau sa va zic ..chiar toti si nimeni nu poate sa opreasca abuzurile facute la primaria din Hodod???este strigator la cer ce se intampla acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.