Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

A reclamat că i-au fost furați 13.000 de euro. Ce i-au făcut polițiștii!

images (13)Ieri, în jurul orei 14:00, o femeie în vârstă de 62 de ani, din localitatea Negreşti Oaş a sesizat poliţiştilor prin apelul unic de urgenţă 112 faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de furt, comisă pe raza municipiului Satu Mare, respectiv din poşetă i-ar fi fost sustrasă suma de 13.000 euro.

De îndată ce s-a înregistrat apelul de urgenţă,  poliţiştii e investigaţii criminale  au demarat toate procedurile necesare pentru identificarea în cel mai scurt timp a persoanelor vinovate de comiterea infracţiunii. De asemenea oamenii legii au făcut verificări  dându-şi seama de adevăratele intenţii ale femeii, care a alarmat în mod nejustificat organele de Poliţie, întrucât aceasta a încercat să însceneze furtul sumei de 13.000 euro, bani pe care aceasta nu-i avea asupra sa.

Irina D. a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 1000 lei  pentru alertarea nejustificată a organelor de Poliţie.

Reamintim că, potrivit O.U.G. 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru apeluri de urgenţă, apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112 şi alertarea organelor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.