Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Sătmăreancă urmărită în trafic de polițiști după ce a forțat intrarea în țară prin vama Cenad

IMG-20150318-WA0003Miercuri după-masă, în apropierea vămii Cenad, o femeie din Satu Mare a forțat intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei și a fost blocată în trafic de polițiștii de frontieră.

Tânăra de 29 de ani s-a prezentat, miercuri, 18.03.2015, în punctul de trecere a frontierei. Voia să intre în România și inițial a oprit pentru control. În momentul în care polițistul de frontieră îi verifica actele și mașina șoferița a demarat în trombă. S-a îndreptat spre localitatea Cenad, iar un echipaj al poliției de frontieră a plecat în urmărirea ei. „Imediat, echipajul auto de intervenţie din Punctul de Trecere a Frontierei Cenad a intervenit, trecând la urmărirea maşinii, şi după aproximativ 150 de metri s-a reuşit blocarea maşinii şi reţinerea persoanei în cauză.

Sătmăreanca a fost condusă la sediul P.T.F. Cenad, unde s-a trecut la efectuarea unui control fizic amănunţit a autovehiculului pe care îl conducea, în urma căruia au fost găsite ascunse, în spătarul banchetei, în locaşul roţii de rezervă şi în torpedoul autoturismului 330 pachete ţigări, marca „Ashima”, fără timbru fiscal”, povestesc oamenii legii. Femeia s-a ales acum cu dosar penal pentru contrabandă dar și pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Sursa: ziuadevest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.