Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Sătmăreanul de la Hell’s Kitchen vrea o fundaţie pentru dependenţii de jocuri de noroc

tudor hells kitchenSătmăreanul Tudor Gabriel, concurent Hell’s Kitchen, a spus într-un interviu acordat Antenei 1 că ar putea folosi propria experienţă să îi ajute pe alţii să se vindece de dependenţă de jocuri.
A luptat ani de zile cu dependența de jocuri de noroc, și-a pierdut familia,  iar acum a găsit calea spre o viață frumoasă. Nu doar că a descoperit o meserie frumoasă, care îl ajută să se bucure de viață, însă în același timp a scăpat de viciu și este de părere că experiența dobândită de-a lungul timpului ar putea să o folosească ca să le vindece dependența.

 Redăm interviul:

De la cine ai invatat sa gatesti, cine te-a inspirat? Sau ai fost autodidact?

Prima data am gatit in Germania, eram plecat acolo sa muncesc si de nevoie a trebuit sa incep sa fac si mancare. Fiind singur, gateam ce imi aduceam aminte ca facea mama. Asadar, as putea zice ca m-am apucat de gatit de nevoie.

Obisnuiesti sa le gatesti copiilor tai? Care sunt preparatele lor favorite?

Acasa doar eu gatesc, copiii mananca cu placere tot ce le gatesc. De obicei le fac legume in toate felurile, de la broccoli, pana la guile, dar si paste, in special penne carbonara sau spaghete.

Ai marturisit ca pasiunea pentru jocurile de noroc te-a facut sa pierzi de-a lungul anilor mai multe afaceri si ai si trecut prin doua divorturi. Crezi ca povestea ta, odata spusa, poate fi de ajutor altora care se confrunta cu probleme similare?

Povestea jocurilor de noroc este reala si asa este, mi-a mancat afaceri, case, masini, bani… un divort… si a doua casnicie, din care provine si baietelul meu, Luca. A fost si este o despartire de comun accord, tocmai pentru a proteja afacerea de famile de care se ocupa sotia mea si pentru a proteja copiii. Nu suntem certati, ne sunam zilnic si vorbim la telefon, plecam in vacante cu copiii de cate ori putem si avem timp.

Cum crezi ca ai putea ajuta pe cineva care are acest viciu?

Cand m-am inscris in concurs mi-am dat seama ca pot sa promovez o idee care ma macina de mai multi ani, sa fac o fundatie pentru oameni cu adictii si in special pentru cei cu dependente de jocurile de noroc. Cred ca asa as putea folosi propria experienta ca sa-i ajut si pe altii.

Care a fost cel mai greu moment din viata ta?

Momente grele in viata au fost multe si cu siguranta vor mai fi. Dar momentul cel mai frumos a fost in ziua in care s-a nascut baietelul meu, Luca.

Cu cine te-ai inteles cel mai bine in casa? Cu cine nu te-ai inteles?

Eu m-am inteles bine cu aproape toti concurentii, mai putin cu Michael, Ciprian si Florin. Dar in rest cu toata lumea.

Ce ai invatat despre tine in urma experientei Hell’s Kitchen?

Despre mine nu am invatat multe in urma concursului, cred ca ma cunosc destul de bine. Am descoperit ca nu ma mai pot supune nimanui, pentru nimic, ca nu ma pot dezice de principiile si crezurile mele.

Ce au spus copiii tai cand te-au vazut la TV?

Copiii mei s-au bucurat si inca se bucura cand ma vad la TV, cel mare citeste, intra pe Facebook… ei inca nu au simtit ca eu si mama lor suntem definitv despartiti. Eu iau parte la cate evenimente pot din viata lor si inca fac parte din viata lor si voi face parte mereu.

 

Sursa: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.