Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Succes deplin pentru bodyART School Romania la Fitness Scandinavia. Demonstrațiile au fost ”sold out” (FOTO&VIDEO)

primaGYM, Fitness Scandinavia 2015 (66)BodyART School Romania, reprezentată de Simona Niste și Ilyes Ilona împreună cu mastertrainerul internațional Borsodi Balazs din Ungaria, au fost prezenți și în acest an la Convenția Internațională Fitness Scandinavia, care s-a desfășurat la București în perioada 21-22 martie.

Conceptul bodyART a fost adus în România de PrimaGYM Satu Mare, și dacă acum câțiva ani la prima convenție de fitness la care au participat cei trei instructori au fost prezenți câțiva oameni, în acest an putem spune că orele de bodyART și deepWORK s-au desfășurat cu ”casa închisă”. La orele de bodyART energetic, bodyART pure, bodyART dynamic și deepWORK sălile convenției Fitness Scandinavia au fost neîncăpătoare iar finalul fiecărei demonstrații a fost ovaționat, participanții declarându-se încântați de posibilitatea de a încerca aceste concepte sportive inițiate de Robert Steinbacher. Și mai mult, la ultima oră de deepWORK, Borsodi Balazs a invitat instructorii autorizați pe scenă alături de el, demonstrația având un impact pozitiv asupra celor prezenți.

Cele cinci ore pe care le-am susținut ne demonstrează că lumea fitnessului e deschisă spre antrenamentele inteligente iar faptul că din cele cinci ore, patru au fost sold out înaintea de începerea convenției ne arată că bodyART și deepWORK au un viitor asigurat în România”, a declarat Ilyes Ilona de la PrimaGYM Satu Mare.

Pentru că toate orele, inclusiv ultima demonstrație de bodyART care a încheiat convenția, s-au ținut cu săli neîncăpătoare demonstrează că toți instructorii de deepWORK și bodyART din România au transmis aceste concepte la cel mai înalt nivel, din tot sufletul, la fel cum a fost și prestația depusă de echipa bodyART România și deepWORK România pe scena Fitness Scandinavia, respectiv Camelia Hoitan, Bianca Bogdan și Andrei Chirilă. Acest succes n-ar fi fost posibil fără sprijinul necondiționat al mastertrainerului Borsodi Balazs care pe parcursul câtorva ani a format o familie unită și profesionistă”, a declarat Simona Niste.

PrimaGYM Satu Mare a pregătit zeci de instructori de bodyART, răspândind conceptul în toată țara. Dar PrimaGYM nu se oprește aici. Un nou concept Robert Steinbacher va invada România. BAX este un antrenament unic bazat pe abordarea holistică Yin-Yang determinată prin exerciții de anduranță, de intensitate foarte ridicată combinate cu întărirea mușchilor lucrați cu exerciții de stretching (miofasciale). BAX este foarte versatil și perfect pentru antrenament de grup și pentru antrenamente personalizate. Așadar, aveți o nouă ocazie să vă depășiți limitele prin BAX la PrimaGYM Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.